Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Deze week: Dead or Alive: Dimensions en meer

Geplaatst: 16 mei 2011 11:00
Aangepast: 1 mei 2022 14:02

Deze week zijn we begonnen met Twitliner, dit ben je waarschijnlijk al een aantal keer tegen gekomen op de site. Middels een titel houden we je op de hoogte van het allerlaatste nieuws zonder dat er een heel verhaal onder hangt. Later kun je dan meer informatie vinden over dat nieuws.

Sony beloofde ons dat het PSN binnen enkele dagen weer online zou gaan. Leuke beloftes allemaal Sony, maar maak ze dan ook waar! Kijk hier voor het laatste PSN-nieuws.

Maar er was ook nog ander nieuws:

- Heavenly Sword 2 wordt binnenkort aangekondigd?
- Big Head Modus onthuld in Gears of War 3
- PlayStation Network matchmaking binnenkort online?
- Uitbredingspakket aangekondigd voor Battlefield 3
- Aantal Kinect games wordt verdrievoudigd
- Konami presenteert PES 2012
- Allereerste details van Modern Warfare 3
- Brink heeft update en krijgt gratis DLC

Artikelen

Alex, gaat voor ons een review schrijven van Dead or Alive: Dimensions, zou hij zijn vijanden een kopje kleiner hebben gemaakt? Joost, onze ego op de redactie, heeft de game Alter Ego gespeeld. Dan hebben we nog Bengt, hij schrijft al tennissend een review van Virtua Tennis 4. Justin heeft Jack Sparrow gezien, maar dan van LEGO. We kunnen de ervaringen van zijn piratenleven zien in de review van LEGO: Pirates of the Carribean.

Komende week verwachten we L.A. Noire op de redactie. Het zal nog een gevecht worden wie deze game mag gaan reviewen. Moge de beste speurneus winnen!

L.A. Noire
Met L.A. Noire kun je de detective in jezelf ontdekken. In de jaren '40 van de vorige eeuw, het zogenaamde 'Noire' tijdperk, word je meegezogen in een uitdaging om zaken rondom allerlei moordenaars op te lossen. De game speelt zich af in een perfect nagebouwd Los Angeles en biedt dus de perfecte plaats voor de setting van L.A. Noire met corruptie, drugs en jazz.
Releasedatum: 17 mei 2011
Uitgever: Rockstar Games
Ontwikkelaar: Team Bondi

Releases

Komende week gaat het dan eindelijk gebeuren: L.A. Noire ziet het licht op 17 mei! Naast de moordzaken die we gaan oplossen, kunnen we ons ook verdiepen in Fable 3, Dead or Alive: Dimensions, Dragon Quest VI (6): Realms of Revelation, LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game en The Witcher 2.

Verder nog…

Deze week kun je mee doen aan de L.A. Noire prijsvraag, echt de moeite waard want er zijn leuke goodie-bags te winnen! De Column wordt geschreven door Yordi, met welk onderwerp zal hij ons dit keer vermaken? In een nieuwe NL Charts kunnen we zien welke games het best worden verkocht. Volgende keer weer een nieuwe deze week, maar dan van Yordi. Tot volgende week!

Helaas werkt de Headliner nog steeds niet. Onze techniek mannen hebben het nog niet voor elkaar gekregen om hem weer werkend te krijgen. Mocht je vanaf Headliner altijd het laatste nieuws checken, vragen wij je om de website gewoon rechtstreeks te bezoeken. Onze excuses voor dit ongemak.

Lees meer