Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Deze week: Destiny 2, Monster Hunter Stories, en IT

Na lang wachten is de week waar veel Destiny-fanaten op zitten te wachten aangebroken. De release van Destiny 2 is eindelijk hier. Naast deze game komen er natuurlijk ook deze week weer meerdere game- en filmreleases uit. Zo ook de Nintendo 3DS-titel Monster Hunter Stories en de horror film IT.

Destiny 2 - PlayStation 4 en Xbox One

Destiny wordt nog steeds door menig gamer gespeeld, maar natuurlijk zitten fans te wachten op het vervolg. Na de bèta is het tijd voor het echte werk. Vanaf aanstaande woensdag kunnen we aan de bak met een nieuw verhaal binnen het Destiny-universum. De shooter Destiny 2 is vanaf 6 september verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Pc-gamers moeten helaas ruim een maand langer wachten. Destiny 2 verschijnt namelijk op 24 oktober pas voor de pc.

Monster Hunter Stories - Nintendo 3DS

Aanstaande vrijdag wordt de Monster Hunter-franchise uitgebreid met een nieuwe Nintendo 3DS-titel. Met de game Monster Hunter Stories komt Capcom namelijk met een kleurrijke Monster Hunter-titel. In plaats van de gebruikelijke Monster Hunters-stijl brengt de uitgever een enorm schattige spin-off uit. Naast een game ontvangt de titel zelfs zijn eigen anime serie.

IT - film

Eén van de grootste kindernachtmerries is terug van weg geweest dankzij de nieuwe horrorfilm IT, welke gebaseerd is op gelijknamige miniserie IT uit 1990. In de film maken we kennis met de griezelige clown Pennywise, die al eeuwenlang onheil verspreidt en mensen op mysterieuze wijze laat verdwijnen. IT is vanaf 7 september te zien in de bioscoop.

Daarnaast verschijnen ook de volgende games en films deze week:
Knack 2 - vanaf 6 september voor de PlayStation 4
LEGO World - vanaf 6 september voor de Nintendo Switch
Girls Trip - vanaf 7 september in de bioscoop

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?