Deze week: DiRT 3 en meer

Goedemorgen gamers, welkom in week 16. Ook deze week hebben we weer heel wat content voor je in petto, maar we blikken zoals gebruikelijk eerst terug op de belangrijkste nieuwsberichten van de voorgaande week.

- Het PlayStation Netwerk blijft populair!
- Move verkoopt bijna 2 keer zo goed als Kinect in Japan
- Muziek in je hele huis via de PSP
- Brink komt een week eerder
- 'Guitar Hero neemt gewoon pauze'
- E3-persconferentie Sony maandag 6 juni
- Anno 2070 debuteert met trailer
- PlayStation 3 meer dan 50 miljoen keer verkocht
- Leipzig Games Convention ist vorbei

Artikelen

De preview van DiRT 3 is een beetje vertraagd, maar je kunt deze week toch nog de mening van Alex over deze racegame lezen. Onze Final Fantasy fan Michelle had de eer om Final Fantasy IV: The Complete Collection te reviewen, dus deze week mag je daar het resultaat van verwachten. Ook Joost heeft zijn game-uren weer nuttig besteed, om zich voor te bereiden op zijn review van Armada 2526: Supernova. Wouter is in de digitale wereld aan het stoeien geslagen in Mortal Kombat en weet nu wat het is om klappen te geven en te nemen. Zijn ervaringen lees je ook deze week in een review van de game. Dan hebben we nog Koen, die ook hard aan de slag is gegaan met twee titels. Aan de ene kant heb je nog de multiplayer review van Armed Assault 2: Reinforcements van hem tegoed, aan de andere kant is hij bezig geweest met Adam's Adventure 2. Van zijn hand dus twee reviews deze week.

Releases

Deze week zullen de volgende games op het toneel verschijnen:

Paper Mario 3D (3DS), Conduit 2 (Wii), Operation Flashpoint: Red River (pc, PS3, X360), Portal 2 (pc, PS3, X360), Mortal Kombat (PS3, X360), SOCOM: Special Forces (PS3) en Final Fantasy IV: The Complete Collection (PSP).

Verder nog…

Net als vorige week kun je ook deze week weer een tweetal toffe prijzen winnen. Aan de ene kant hebben we een bètakey voor de Gears of War 3 multiplayer die je kunt winnen door simpelweg een bericht dat door ons twitter-account de wereld in is getweet te retweeten. Ook kun je leuke Mortal Kombat prijzen winnen door antwoord te geven op de vraag welk karakter uit Mortal Kombat je zou willen zijn en waarom.

We zoeken nog steeds redacteuren. Kun jij goed schrijven en heb je wat met games? Geef je dan op als redacteur en maak kennis met ons team!

De column is deze week van Peter en daarnaast is er natuurlijk weer een nieuwe NL Charts. Tot volgende week!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?