Deze week: Dissidia Final Fantasy NT, Past Cure, en Den of Thieves

Geplaatst: 29 januari 2018 10:00
-

Ook deze maandag hebben we weer een lijstje voor jullie samengesteld met de game- en filmreleases van deze week. Zo komt morgen onder andere de nieuwe Dissidia Final Fantasy uit voor de PlayStation 4. Daarnaast zien we Gerard Butler verschijnen op het witte doek in de film Den of Thieves.

Dissidia Final Fantasy NT - PlayStation 4

Vanaf morgen barst de strijd los tussen een groot aantal karakters uit meerdere Final Fantasy-games. Uitgever Square Enix brengt de Dissidia-gamereeks naar de PlayStation 4 onder de naam Dissidia Final Fantasy NT. Natuurlijk bevat dit deel nog meer Final Fantasy-personages, waaronder Noctis, Y'shtola, en Lightning. Maar liefst 28 personages zijn vanaf morgen speelbaar in Dissidia Final Fantasy NT.

Past Cure - PlayStation 4, Xbox One, en pc

De game Past Cure komt op 2 februari naar de PlayStation 4, Xbox One, en pc. In de game kruip je in de huid van een ex-soldaat genaamd Ian, wie gekweld wordt door hallucinaties en wraak. Dankzij militaire experimenten heeft Ian bovennatuurlijke mentale vermogens gekregen, welke gevaarlijke zijn dan het lijk. Deze speciale krachten tasten namelijk zijn verstand langzaam aan.

Den of Thieves - film

Gerard Butler verschijnt aanstaande donderdag als Big Nick in de nieuwe film Den of Thieves. Big Nick is de leider van een corrupte bende van politieagenten in Los Angeles, welke er letterlijk alles aan doen om criminelen de baas te zijn. De legendarische dief Merrimen, gespeeld door Pablo Schreiber, blijkt echter onmogelijk om te grijpen.

Daarnaast verschijnen ook de volgende films en games:
Ys VIII: Lacrimosa of Dana - vanaf 30 januari voor de pc
EA Sports UFC 3 - vanaf 2 februari voor de PlayStation 4 en Xbox One
Battalion 1944 - vanaf 1 februari voor Steam Early Access-gebruikers

Lees meer