Deze week: El Shaddai en meer

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Deze maand staat de site in het teken van El Shaddai, wat je waarschijnlijk al wel vernomen had. Een review van deze game zal deze week op onze site verschijnen. Naast El Shaddai natuurlijk meer, zoals een nieuwe prijsvraag en nog meer reviews. Neem dus gerust een kijkje. Voordat we daarmee beginnen, eerst het nieuws van afgelopen week:

- De Dead Island release trailer is dodelijk mooi
- Sony komt met achttien nieuwe PSV-titels naar TGS
- Mortal Kombat: Arcade Kollektion laat op zich wachten
- Rockstar maakt release datum bekend van DLC voor Red Dead Redemption
- Je koopt Mario en Sonic op de Olympische Spelen je krijgt porno
- Prijskaartje bekendgemaakt van Call of Duty Elite
- Burnout Crash laat zich downloaden op 21 september

Artikelen deze week op de website

Deze week passeren een aantal reviews de revue. Zo is Alex aan de slag gegaan met de blonde hunk Enoch uit El Shaddai: Ascension of the Metatron van uitgever Konami en ontwikkelaar Ignition Entertaiment. Joost zoekt het een stuk hoger op, hij mag namelijk de sterren gaan tellen in een game van uitgever Iceberg Interactive. De game heet Star Ruler, maar of de game net zo tof is als het klinkt dat lees je snel in zijn review. Vincent telt ook, alleen niet de sterren, maar zijn dagen. Hij is gevangen op het eiland Banoi, dat op dit moment wordt overspoeld door zombies. Een spel van leven op dood in Dead Island.

Yordi is ook bijna dood, maar niet nog helemaal. Hij is in coma geraakt en maakt allerlei wilde race avonturen in zijn gedachte mee in Driver: San Francisco van Ubisoft. Als Yordi maar wel optijd wakker wordt, want de review moet optijd online.

Wie wel dood is is James McCloud, de vader van Fox McCloud. Hij is verraden door Pigma het vette varken uit Star Fox 64 3D, de re-make op de Nintendo 3DS van de Nintendo 64-versie. Hoe het verhaal afloopt lees je in de review van Alex deze week.

Releases van deze week

De releases van deze week zijn om je vingers bij af te likken, ga er maar even goed voor zitten want hier komen ze:

Warhammer 40,000: Space Marine (pc, PlayStation 3, Xbox 360)
Arcana Heart 3 (PlayStation 3, Xbox 360)
Dead Island (pc, PlayStation 3, Xbox 360)
El Shaddai: Ascension of the Metatron (PlayStation 3, Xbox 360)
NHL 12 (PlayStation 3, Xbox 360)
Resistance 3 (PlayStation 3)
Star Fox 64 3D (Nintendo 3DS)

Vaste prik

Zoals jullie aan gelezen hebben is er deze week weer een prijsvraag. De prijs is niet verkeerd: een tof T-Shirt van Deus Ex: Human Revolution! Verder zorgt Alex weer voor de nl charts. Als allerlaatste kunnen we je verklappen dat we deze week met een nieuwe rubriek beginnen. Robbert zal in The Fight twee rivalen tegenover elkaar zetten in de ring en jullie kiezen de winnaar!

Lees meer