Deze week: Er zijn er twee jarig, hoera, hoera!

De game mag dan al een tijdje uit zijn, maar ik ben nog altijd in de ban van Skyrim. En wees ook eens eerlijk: een game als deze kun je niet in een paar weken doorspelen om hem vervolgens in de stoffige kast weg te moffelen. Ten eerste verdient Skyrim dat niet, en ten tweede is er genoeg te doen om jezelf maanden zoet te houden. En als ik het dan toch even zat wordt om de held uit te hangen in de fantasiewereld, doe ik gewoon net alsof ik een professionele voetballer of coach ben in FIFA 12.

We kunnen echter niet blijven hangen in 'oude' titels, want er blijven nieuwe games uitkomen. Zo gaan we deze week vooruitkijken naar bijvoorbeeld Binary Domain in een preview. Qua reviews hebben we een paar titels van Xbox LIVE Arcade, namelijk Joe Danger: Special Edition, een kleurrijke platformer. Daarnaast staat een game van de spelshow die wij hier in Nederland kennen als "Weekend Miljonairs" op het programma: Who Whant's To Be A Millionaire.

Tenslotte hebben we deze week twee verjaardagen te vieren op de redactie. Op vrijdag is Christian de gelukkige, en op zondag wordt Justin een dagje ouder. Nu maar hopen dat er ook lekkere taart klaar staat, want na een weekje gamen zal dat er ongetwijfeld goed in gaan.

Update: Soms beschuldig ik andere mensen ervan dat ze met hun neus kijken, maar het blijkt dat ik er zelf ook wat van kan. We hebben deze week - morgen al zelfs - namelijk nog een jarige op de redactie: Koen. Alvast van harte gefeliciteerd jongen, en ik heb nog wat goed te maken...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?