Deze week: Final Fantasy XV en Steep

Deze week betekent alweer het einde voor de maand november en de start van december. Gedurende deze periode wordt het altijd wat rustiger qua releases, maar toch verschijnen er deze week een aantal vette games. Zo kunnen fans van Japanse RPG's aan de slag met Final Fantasy XV, en kunnen wintersportliefhebbers de piste onveilig maken in Steep.

Final Fantasy XV

In Final Fantasy XV speel je als prins Noctis Lucis Caelum. Zijn stad bezit het laatste kristal, dat echter wordt gestolen door het land Niflheim. Oorlog dreigt uit te breken en Noctis besluit dan ook om, samen met drie vrienden, op zoek te gaan naar het kristal. Tijdens hun zoektocht verkennen ze de schitterende wereld en komen ze in aanraking met diverse personages en vijanden. Final Fantasy XV ligt vanaf 29 november in de winkels voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Steep

In Steep krijgen spelers de vrijheid om zeven besneeuwde gebieden te verkennen en onveilig te maken. Het is mogelijk om lopend de bergen en andere omgevingen te doorkruisen, maar het draait echter om de stunts en het racen. Spelers kunnen alleen of tegen andere wintersporters skiën, snowboarden, paragliden, en wingsuiten. Steep is vanaf 2 december verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Deze week verschijnen ook de volgende games:

Watch Dogs 2 - 29 november (pc)
Gravity Rush 2 - 2 december (PlayStation 4)
Super Mario Maker 3DS - 2 december (Nintendo 3DS)

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?