Deze week: Flashpoint: Red River en meer

Geplaatst:
Aangepast: 1 mei 2022 14:10

Het was me het weekje wel. Vooral qua nieuws over het PlayStation Network hebben we niet mogen klagen, want het leek wel alsof de hele gamesindustrie over niets anders meer kon praten. Wij hebben al het nieuws over het PSN voor jullie bijgehouden in een speciaal artikel. Ook voor al het laatste nieuws over Project Café kun je bij ons terecht.

Gelukkig was er ook nog meer nieuws:

- Sony laat twee nieuwe PlayStation tablets zien
- Minecraft over de twee miljoen
- Details abonnementenserver van EA Sports uitgelekt
- Sony Computer Entertainment oprichter overleden
- F.E.A.R. 3 een maand uitgesteld
- Eerste details FIFA 12 bekend
- Driver: San Francisco in september?

Artikelen

Als alles goed gaat, kun je deze middag al de eerste review van de week lezen. Robbert heeft zijn best weer gedaan en laat jullie weten wat hij van de tactische shooter Operation Flashpoint: Red River vindt. Alex heeft de zeebodem bekeken in Steel Diver en vertelt je hoe prachtig alles er onder water uitziet. Ook Klaas heeft de handen weer eens uit de mouwen gestoken en is aan de slag gegaan met SBK Superbike World Championship 2011. Of hij de nodige wedstrijdjes heeft weten te winnen, kun je deze week in zijn review lezen. Tenslotte ben ik zelf nog bezig geweest om gaten in muren te schieten met de Portal-gun in Portal 2, dus van mij mag je deze week een review van de game verwachten.

Portal 2
Portal 2 bouwt verder op het succes van het eerste deel en voegt nieuwe features toe om de gameplay ervaring nog een stukje rijker te maken. De Repulsion- en Propulsion Gel zijn een leuke toevoeging en de mogelijkheid om levels in co-op door te spelen lijkt me ook erg vermakelijk.
Releasedatum: 21 april 2011
Uitgever: Electronic Arts
Ontwikkelaar: Valve Software

Releases

De komende week komen de volgende twee games op het strijdtoneel:
Steel Driver (3DS), Dance Dance Revolution: Hottest Party 4 (Wii) en SBK Superbike World Championship 2011 (pc, PS3, X360).

Verder nog…

Je kunt nog steeds meedoen met de Armada 2526 prijsvraag en daarmee een toffe bundel winnen, welke bestaat uit Armada 2526 en de uitbreiding Supernova. Meedoen dus!

Eind deze week is er natuurlijk weer de column, dit keer van Klaas en op zaterdag hebben we de Nederlandse game charts voor je. Tot volgende week!

Lees meer