Deze week: For Honor, Sniper Elite 4 en Dragon Ball Fusions

We gaan weer een nieuwe game week in en dat betekent dat we verschillende gametitels mogen verwelkomen. We hoeven ons deze week dus niet te vervelen want de games For Honor, Sniper Elite 4 en Dragon Ball Fusions liggen over een paar dagen in de winkels. Daarnaast kunnen we aan de slag met de PlayStation VR-versie van DiRT Rally.

For Honor

Afgelopen weekend konden we alvast een begin maken met de game For Honor. In de open bèta konden we aan de slag met 9 helden op 6 mappen in 4 gamemodi. Helaas is de open bèta inmiddels gesloten, maar gelukkig hoeven we niet lang op de game te wachten. For Honor ligt vanaf morgen in de winkels voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast is ook de Season Pass vanaf 14 februari los verkrijgbaar of als onderdeel van de For Honor Gold Edition.

Sniper Elite 4

Naast For Honor kunnen we vanaf morgen ook de game Sniper Elite 4 in huis halen. Een romantisch dagje valentijn zit er dus hoogstwaarschijnlijk niet in. In de game kruipen gamers net zoals in de vorige delen in de huid van OSS-sluipschutter Karl Fairburne. De game speelt zich af in Italië, waar Duitse en Italiaanse officieren moeten worden uitgeschakeld. De levels van Sniper Elite 4 zijn vele malen groter dan die van in het derde deel: er valt dus genoeg te doen. Sniper Elite 4 verschijnt wereldwijd op 14 februari aanstaande voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dragon Ball Fusions

Eind deze week komt Bandai Namco met een nieuwe game rondom de Dragon Ball-serie. Aanstaande vrijdag komt de Nintendo 3DS-game Dragon Ball Fusions uit. In deze nieuwe Dragon Ball-game kun je jouw eigen Avatar maken, teams opstellen en je eigen vechters creëren dankzij Fusions. Volgens Bandai Namco kun je honderden combinaties maken. Daarbij zitten sowieso de volgende speelbare karakters in de game: Goku, Piccolo, Vegito, Trunks, Majuub, Cell, Meta-Cooler, en Frost.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?