Deze week: Game Night, Metal Gear Survive, en Rad Rodgers

Het is weer tijd voor een nieuwe opsomming met game- en filmreleases welke deze week verschijnen. Op deze maandagochtend hebben we weer een lijstje met releases voor jullie samengesteld. Zo komt deze week onder andere de film Game Night in de bioscoop en kunnen we aan de slag met de games Metal Gear Survive en Rad Rodgers.

Game Night - film

Een gezellig spelletjesavond wordt omgetoverd tot mystierieze ontvoering in de nieuwe film Game Night. Elke week doen Max en Annie, gespeeld door Jason Bateman en Rachel McAdams, mee aan een spelletjesavond voor koppels. Max's zijn broer besluit echter om flink wat extra spanning toe te voegen. Hij organiseert een soort levend cluedo met neppe schurken en agenten, althans het spel lijkt behoorlijk echt te zijn. Game Night is vanaf donderdag te zien in de bioscoop.

Metal Gear Survive - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Het afgelopen weekend konden we alvast aan de slag met de bèta van Metal Gear Survive. Voor de daadwerkelijke game moeten we echter nog even wachten tot aanstaande donderdag. De game Metal Gear Survive ligt vanaf 22 februari in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc. In de game is het de bedoeling om te overleven tegen hordes vijanden. Dit doe je door onder andere bouwwerken en vallen te plaatsen, om zo de vijanden tegen te houden.

Rad Rodgers - PlayStation 4 en Xbox One

De Actievolle platformer genaamd Rad Rodgers komt deze week naar de PlayStation 4 en Xbox One. De game is al een tijdje te koop voor de pc en komt aanstaande woensdag ook naar de consoles. Rad Rodgers haalt zijn inspiratie uit games als Commander Keen, Conker, Ruff'n'Tumble, en Jazz Jackrabbit.

Daarnaast verschijnen deze week ook de volgende games en films:
Age Of Empires: Definitive Edition - vanaf 20 februari voor de pc
Little Witch Academia: Chamber of Time - vanaf 20 februari voor de PlayStation 4
The War with Grandpa - vanaf 21 februari in de bioscoop
PAC-MAN Championship Edition 2 - vanaf 22 februari voor de Nintendo Switch
Toki Tori 2+ - vanaf 23 februari voor de Nintendo Switch
Sword Art Online: Fatal Bullet - vanaf 23 februari voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
Payday 2 - vanaf 23 februari voor de Nintendo Switch

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?