Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Deze week: Game of Thrones, Final Fantasy XII: The Zodiac Age, en War for the Planet of the Apes

Er is weer een nieuwe week aangebroken en dat betekent natuurlijk dat we een nieuwe selectie met game en filmreleases voor jullie hebben klaargezet. Deze week kunnen we onder andere pratende apen bewonderen op het witte doek en genieten van de geremasterede versie van de game Final Fantasy XII. Daarnaast staan er uiteraard een hoop Game of Thrones-fans te popelen om de eerste aflevering van het zevende seizoen te zien.

Game of Thrones seizoen 7 - televisieserie

Een van de grootste series gaat eind deze week verder met een nieuw seizoen. Aankomende zondag start bij HBO alweer het zevende seizoen van Game of Thrones. De mensen die geen HBO-abonnement hebben, weten inmiddels vast wel hoe ze de aflevering alsnog kunnen bekijken. Ziggo klanten met Ziggo on Demand kunnen een dag later genieten van de start van het nieuwe seizoen.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age - PlayStation 4

Alhoewel Final Fantasy XII: The Zodiac Age eigenlijk pas vanaf morgen verkrijgbaar is voor de PlayStation 4, ligt de game nu al in de winkels. De downloadbare versie is echter pas vanaf de officiële releasedatum van 11 juli beschikbaar. Vanaf morgen kan dus echt iedereen aan de slag met de opgepoetste versie van Final Fantasy XII. De remaster van de game bevat ook een vernieuwde gameplay met een nieuw Zodiac Job-systeem en een verbeterd gevechtsmechanisme.

War for the Planet of the Apes - film

Het derde deel binnen de vernieuwde Planet of the Apes-filmserie is vanaf donderdag te zien op het witte doek. In dit derde deel, genaamd: War for the Planet of the Apes, breekt de hel pas echt los. Zoals de titel van de film het al zegt, ontstaat er een oorlog om de planeet van de aap te beschermen. Caesar en zijn apen worden namelijk gedwongen de strijd aan te gaan met het mensenleger welke geleid wordt door een wrede moordlustige kolonel.

Daarnaast komen ook de volgende films en games deze week uit:
Wish Upon - vanaf 13 juli in de bioscoop
Cars 3 - vanaf 12 juli in de bioscoop
Cars 3: Volle Gas voor de Winst - vanaf 12 juli voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Wii U en Nintendo Switch
Minecraft: Story Mode Season 2 - vanaf 11 juli voor PlayStation 4, Xbox One, en pc

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?