Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Deze week: Gears of War 4, Rise of the Tomb Raider, PlayStation VR

Geplaatst: 10 oktober 2016 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Tijd om weer eens na te gaan welke titels zoal uitkomen deze week. Er is in ieder geval voldoende om naar uit te kijken. Vanaf deze week kun je bijvoorbeeld aan de slag met Gears of War 4. Ook is het nieuwe avontuur van Lara Croft eindelijk verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Tot slot is het tijd om virtuele werelden in te duiken, want de PlayStation VR is vanaf deze week in huis te halen.

Gears of War 4 - pc, XONE

In Gears of War 4 volgen wij JD Fenix, Kait en Del. Op het nippertje overleven zij een aanval op hun dorp en gaan op zoek naar de bron van het kwaad. Zoals je verwacht, gaat dit gepaard met het uitroeien van een flinke dosis monsters. Alleen of met anderen. De co-op-campagne is namelijk met z'n tweeën te beleven. Gears of War 4 belooft de duistere sfeer en de intensiteit van de originele Gears terug te brengen. Goed nieuws voor de fans onder ons! Gears of War 4 is vanaf 11 oktober (morgen) verkrijgbaar voor de pc (via Xbox Play Anywhere) en Xbox One.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration - PS4

Eindelijk kunnen PlayStation 4-bezitters in de huid van Lara Croft kruipen. In Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration zoekt Lara naar in Siberië naar de Divine Source. Deze vondst moet de eer van haar overleden vader herstellen. Naast deze zoektocht heb je uren de tijd om lekker de Tomb Raider uit te hangen. Je plundert tombes leeg, zoekt relikwieën, leert oude talen en puzzelt er op los. Naast het basisspel bevat deze editie aanvullende content zoals een nieuwe modus, verhaalhoofdstuk en items als wapens en outfits. Ook is er VR-ondersteuning. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration is vanaf 11 oktober (morgen) verkrijgbaar voor de PlayStation 4.

PlayStation VR

Deze week kunnen we de echte wereld vaarwel zeggen en verder leven in virtuele werelden. De PlayStation VR komt namelijk uit. Wij hebben de VR-bril meerdere malen uitgeprobeerd en zijn er erg over te spreken. Het is licht, het gewicht wordt verdeeld en is ook nog eens vriendelijk tegenover brildragers. Verder heb je 360 graden zicht en zorgt 120 Hz voor een vloeiend beeld. Niet geheel onbelangrijk, tevens komen er voldoende VR-titels uit om de eerste weken door te komen. De PlayStation VR is vanaf 13 oktober (donderdag) aan te schaffen.

Verder verschijnen deze week
WWE 2K17 (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) - 11 oktober
Batman: Arkham VR (PSVR) - 11 oktober
Driveclub VR (PS VR) - 13 oktober
Until Dawn: Rush of Blood (PS VR) - 13 oktober
Rez Infinite (PS4, PS VR) - 13 oktober

Naar welke titels kijk jij deze week uit? Laat het ons weten!

Lees meer