Deze week: Ghost Recon: Wildlands, Nier: Automata, en Mario Sports Superstars

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er is weer een nieuwe week aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor een korte opsomming met games die deze week uitkomen. Alhoewel veel gamers hoogstwaarschijnlijk nog druk bezig zijn met de games The Legend of Zelda: Breath of the Wild of Horizon Zero Dawn, komen er deze week weer een aantal nieuwe gametitels uit waaronder Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, NieR: Automata, en Mario Sports Superstars.

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - PlayStation 4, Xbox One en pc

Vanaf morgen kunnen we eindelijk aan de slag met Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands. De game is tijdens de E3 in 2015 aangekondigd en heeft vervolgens een tijdje op zich laten wachten, maar vanaf morgen kunnen we de jacht openen op de grootste drughandelaar van Bolivia. Deze jacht kun je alleen of, in totaal, met vier spelers afwerken. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands verschijnt voor de pc. PlayStation 4 en Xbox One.

Nier: Automata - PlayStation 4

Square Enix komt deze week met een nieuw deel binnen de Nier-serie. Aankomende vrijdag komt de uitgever met een spin-off op de game Nier, welke in 2010 uitkwam voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De spin-off verschijnt onder de naam Nier: Automata en draait om de drie androids: 2B, 9S en A2. Android 2B is het hoofdpersonage en moet de aarde beschermen tegen een geheim leger van machines dat is gestuurd door indringers van een andere wereld. Nier: Automata is vanaf 10 maart beschikbaar voor de PlayStation 4. De pc-versie volgt eind volgende week.

Mario Sports Superstars - Nintendo 3DS

De 3DS-titel Mario Sports Superstars verschijnt deze week samen met negentig Mario Sports Superstars amiibo-kaarten, welke in pakjes van vijf te koop zijn. Met deze kaarten kun je verschillende in-game vaardigheden verbeteren. In de game kun je aan de slag met vijf sporten, namelijk: voetbal, golf, tennis, honkbal en paardrijden. Deze sporten hebben allemaal een single-player tournament-optie, maar zijn ook online te spelen tegen je vrienden over de hele wereld. Mario Sports Superstars ligt vanaf aanstaande vrijdag in de winkels.

Daarnaast komen deze week ook de volgende games uit:
Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey - 10 maart op PlayStation 4
Akiba's Beat - 10 maart op PlayStation 4 en PlayStation Vita

Lees meer