Deze week: Gravity Rush 2 en Dragon Quest VIII

We zijn na een korte winterstop weer terug met Deze Week. Het nieuwe gamejaar komt echter wel wat traag op gang met maar twee noemenswaardige games. De twee grootste releases van deze week heb ik hieronder op een rijtje gezet voor je. Heb je niks met Gravity Rush 2? Dan kun je altijd nog aan de slag met Dragon Quest VIII.

Gravity Rush 2 - PlayStation 4

De game Gravity Rush 2 komt aanstaande woensdag op 18 januari 2017 naar de PlayStation 4. Mocht je niet kunnen wachten op het tweede deel, dan kun je alvast de remastered versie van het eerste deel aanschaffen voor de PlayStation 4. Daarbij is er een tweedelige anime, genaamd: Overture, gemaakt om de verbinding tussen beide verhalen op te heldere alvorens je aan Gravity Rush 2 begint. Voor wie benieuwd is naar Gravity Rush 2 lees dan hier de review.

Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King - Nintendo 3DS

De remake van de PlayStation 2-titel Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King komt eind deze week op 20 januari uit voor de Nintendo 3DS. De remake is alweer bijna een jaar beschikbaar in Japan en komt eindelijk ook naar het Westen en bevat een aantal nieuwe toevoegingen. Zo bevat de 3DS-versie nieuwe scenario's, dungeons, soundtracks, voiceovers en de nieuwe party members Red en Morrie. Daarnaast kun je foto's nemen van de avonturen en maakt de game natuurlijk gebruik van de StreetPass-ondersteuning.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?