Deze week: Halo Wars 2 en Berserk and the Band of the Hawk

Geplaatst: 20 februari 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer maandag en dat betekent dat we de games die deze week uitkomen in de spotlight zetten. Fans van strategiegames en Halo zitten deze week goed met Halo Wars 2, terwijl liefhebbers van Dynasty Warriors en de manga-serie Berserk aan de slag kunnen met Berserk and the Band of the Hawk.

Halo Wars 2

Halo Wars 2 is een strategiegame die zich afspeelt in het Halo-universum. De game is gemaakt door 343 Industries en The Creative Assemble, bekend van de Total War-serie. In Halo Wars 2 vechten de United Nations Space Command tegen een nieuwe alien-factie, genaamd: the Banished. Spelers kunnen aan de slag met diverse multiplayer-modi en en met de singleplayer, die alleen of in co-op gespeeld kan worden. Halo Wars ligt nu in de winkels voor de pc en Xbox One.

Berserk and the Band of the Hawk

Berserk and the Band of the Hawk is een hack-&-slash game en eigenlijk een mix tussen Koei Tecmo's Dynasty Warriors en Kentaro Miura's mangaserie; Berserk. De game bevat de gameplay van Dynasty Warriors, en de personages en setting van de Berserk-serie. Het verhaal speelt zich af tussen de Golden Age Arc en het einde van de Hawk of the Millennium Empire Arc. Berserk and the Band of the Hawk verschijnt 24 februari voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita.

Lees meer