Deze week: Halo Wars 2 en Berserk and the Band of the Hawk

Het is weer maandag en dat betekent dat we de games die deze week uitkomen in de spotlight zetten. Fans van strategiegames en Halo zitten deze week goed met Halo Wars 2, terwijl liefhebbers van Dynasty Warriors en de manga-serie Berserk aan de slag kunnen met Berserk and the Band of the Hawk.

Halo Wars 2

Halo Wars 2 is een strategiegame die zich afspeelt in het Halo-universum. De game is gemaakt door 343 Industries en The Creative Assemble, bekend van de Total War-serie. In Halo Wars 2 vechten de United Nations Space Command tegen een nieuwe alien-factie, genaamd: the Banished. Spelers kunnen aan de slag met diverse multiplayer-modi en en met de singleplayer, die alleen of in co-op gespeeld kan worden. Halo Wars ligt nu in de winkels voor de pc en Xbox One.

Berserk and the Band of the Hawk

Berserk and the Band of the Hawk is een hack-&-slash game en eigenlijk een mix tussen Koei Tecmo's Dynasty Warriors en Kentaro Miura's mangaserie; Berserk. De game bevat de gameplay van Dynasty Warriors, en de personages en setting van de Berserk-serie. Het verhaal speelt zich af tussen de Golden Age Arc en het einde van de Hawk of the Millennium Empire Arc. Berserk and the Band of the Hawk verschijnt 24 februari voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?