Deze week: Het einde komt steeds dichter bij

De laatste loodjes worden gelegd. Ook deze week ben je weer verzekerd van een bak vol content op Gameliner. Maar voordat het zover is, eerst nog even de belangrijkste nieuwtjes van afgelopen week.

- Uncharted 3 vliegt als een trein de winkels uit
- Battlefield 4 bevestigd
- Online Pass voor Saints Row: The Third
- FIFA 12 krijgt grote patch
- Deel 4 van Saints Row ook al in ontwikkeling
- Oneindig questen met Skyrim

Artikelen deze week op Gameliner

Het is een gekkenhuis op de redactie, want we spelen letterlijk alle games kriskras door elkaar. We beginnen vandaag met Dance Central 2, door Peter gereviewd en Super Mario 3D Land voor de Nintendo 3DS, die door Rick onder handen is genomen.

Deze week kunnen jullie eindelijk de review van Call of Duty: Modern Warfare 3 verwachten van ons. Wouter heeft al een flink aantal uren in de game zitten en was zo lief geweest om er een review van te schrijven, omdat de postbode er weer eens met ons exemplaar vandoor is gegaan.

Koen is deze week aan de slag gegaan met Renegade Ops, een topdown-shooter uit de renstal van SEGA. Het maakt gebruik van dezelfde engine als Just Cause 2; dus dat beloofd heel wat. Grand Theft Auto V werd onlangs aangekondigd, dat de game onwijs wordt gehypt hoef ik jullie vast en zeker niet te vertellen. Waarom zijn de Grand Theft Auto-games zo onwijs populair? Daar gaat Kevin je vast en zeker antwoord op geven in Gameseries: Grand Theft Auto, waarvan deze week deel één online zal komen.

Deze week kunnen jullie het laatste deel van de vierdelige special van The Way of Nintendo lezen, die door Rick is geschreven. Dan hebben we nog The Legend of Zelda: Skyward Sword voor jullie in petto waar Wouter zijn zwaard en schild pakt en vijanden in mootjes hakt en jullie hier alles over verteld.
Yan is al een tijdje bezig met de nieuwe Assassin's Creed, waarvan je deze week alles te weten komt.

onbekend

Releases van deze week

Dacht je dat de storm aan topreleases al voorbij was? Denk dan nog maar eens, want ook deze week laten de uitgevers je niet met rust. Deze week kunnen we namelijk genieten van de volgende games:

- Assassin's Creed: Revelations (PlayStation 3, Xbox 360)
- Halo: Combat Evolved Anniversary (Xbox 360
- Saints Row: The Third (PlayStation 3, Xbox 360, pc)
- Sonic Generations (Nintendo 3DS)
- Anno 2070 (pc)
- LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 (PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS, Nintendo Wii, Sony PSP, Nintendo 3DS)
- Need for Speed: The Run (Nintendo 3DS, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, pc)
- Super Mario 3D Land (Nintendo 3DS)
- The Legend of Zelda: Skyward Sword (Nintendo Wii)

Vaste prik

Deze week brengt Gameliner je weer een verse column, die vers van de pers door Rens wordt afgeleverd. Daarnaast zorgt Alex ervoor dat je op de hoogte blijft van de gameverkopen in Nederland in de nieuwe NL Charts, en zorgt Robbert in de nieuwe Gehaktdag ervoor dat je weer aan je onzin-trekken komt.

Gameliner TV wordt ook weer eens actief, en brengt ons een tweede GLTV: Top 5. Deze keer bespreken wij wat nou echt de moeilijkste games aller tijden zijn. Verder kunnen jullie natuurlijk allemaal prijzen scoren in de vele prijsvragen die nog lopen. Voor een mooi overzichtje kun je terecht op de frontpage van Gameliner. Laten we er weer een dolgezellige week van maken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?