Deze week: Hey! PIKMIN, Miitopia, en Valerian and the City of a Thousand Planets

Geplaatst: 24 juli 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Het is bijna zover en dan kunnen we genieten van alle game- en filmreleases van de maand augustus. Voordat we echter beginnen aan de volgende maand, brengt de laatste week van juli ook nog een lading nieuwe releases naar ons toe. Met name de Nintendo 3DS krijgt deze week wat extra aandacht. Bekijk hieronder welke games en films deze week uitkomen.

Hey! PIKMIN - Nintendo 3DS

De kleine schattige gekleurde wezentjes genaamd Pikmin zijn terug. Samen met Captain Olimar gaan de Pikmin een nieuw avontuur tegemoet. Dit keer zien we de kleine beestjes verschijnen in een 2D side-scrolling game voor de Nintendo 3DS. Elke gekleurde Pikmin heeft zijn eigen unieke kracht. Zo zijn de rode bestand tegen vuur terwijl de blauwe juist meer van water houden. De game Hey! Pikmin ligt vanaf 28 juli in de winkels.

Miitopia - Nintendo 3DS

De game Miitopia brengt jouw Mii-personage nog meer tot leven. Samen met andere Mii-karakters neem je het op tegen een duistere kracht, welke alle Miitopia-inwoners heeft beroofd van hun gezichten. Door jouw ultieme rol te kiezen, kun je de inwoners van Miitopia redden van de kwaadaardige Dark Lord. De Nintendo 3DS-game is vanaf 28 juli aanstaande beschikbaar.

Valerian and the City of a Thousand Planets - film

Vanaf aanstaande woensdag verschijnt er weer een nieuwe film in de bioscoop. De film genaamd Valerian and the City of a Thousand Planets draait om de twee speciale agenten Valerian, gespeeld door: Dane DeHaan, en Laureline, gespeeld door: Cara Delevingne. Zij krijgen de taak om de adembenemende stad Alpha te redden. In de stad Alpha zien we allerlei aparte en wonderbaarlijke werelden bij elkaar komen, binnen tien uur houdt de stad echter op te bestaan tenzij de twee agenten ingrijpen.

Daarnaast komen ook de volgende games en films deze week uit:
Pyre - vanaf 25 juli voor de PlayStation 4 en pc
Fortnite - vanaf 25 juli voor de PlayStation 4 en Xbox One
Bigfoot junior - vanaf 26 juli in de bioscoop
The Crucifixion - vanaf 27 juli in de bioscoop
Dr. Kawashima's Duivelse Brain Training - vanaf 28 juli voor de Nintendo 3DS
Namco Museum - vanaf 28 juli voor de Nintendo Switch
Sundered - vanaf 28 juli voor de PlayStation 4 en pc
Shadow Tactics: Blades of the Shogun - vanaf 28 juli voor de PlayStation 4 en Xbox One

Lees meer