Deze week: Hidden Agenda, Apollo Justice: Ace Attorney, en Thank You for Your Service

Geplaatst: 20 november 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Sinterklaas is inmiddels in ons land gearriveerd. Wie weet stopt de oude Goedheiligman van de week wel een van de onderstaande nieuwe games of een bioscoopkaartje voor één van de nieuwe filmreleases in je schoen. De eerste Sinterklaasweek begint echter wat stilletjes qua releases.

Hidden Agenda - PlayStation 4

Aanstaande woensdag verschijnt de exclusieve PS4-misdaadthriller Hidden Agenda in de PlayStation Store. De game is onderdeel van de PlayLink-serie, welke bestaat uit een serie games waarbij je gebruik maakt van je mobiele telefoon of tablet om het verhaallijn aan te sturen. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat, download dan de game vanaf 22 november voor de PlayStation 4.

Apollo Justice: Ace Attorney - Nintendo 3DS

Apollo Justice: Ace Attorney komt eind deze week naar de Nintendo 3DS. De game kwam ongeveer 10 jaar geleden uit voor de gewone Nintendo DS en komt nu met mooie graphics en kleine verbeteringen opnieuw uit. Apollo Justice: Ace Attorney is de vierde game in de Phoenix Wright-serie. In de game onderzoek je moordzaken, waarna je vervolgens in de rechtbank de onschuld van jouw cliënt moet zien te bewijzen. De game is vanaf 23 november te verkrijgen voor de Nintendo 3DS.

Thank You for Your Service - film

Om in het Call of Duty-franchise sfeertje te blijven, waarvan begin november overigens de nieuwe game Call of Duty: WWII verscheen, komt deze week de film Thank You For Your Service uit op het witte doek. Deze film vertelt het verhaal over drie militairen die terugkeren van hun missie in Irak. Traumatische oorlogsherinneringen en een enorm schuldgevoel maakt het voor de veteranen bijna onmogelijk om hun normale leven weer op te pakken. Thank You For Your Service draait vanaf aanstaande donderdag in de bioscoop.

Daarnaast komen ook de volgende film en games uit:
Wonder - vanaf 23 november in de bioscoop
Battle of the Sexes - vanaf 23 november in de bioscoop
6 Below - vanaf 23 november in de bioscoop
Portal Knights - vanaf 23 november voor de Nintendo Switch
New Style Boutique 3: Styling Star - vanaf 24 november voor de Nintendo 3DS

Lees meer