Deze week: Injustice 2, Fire Emblem Echoes, en The Surge

Geplaatst: 15 mei 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Het is weer maandag en dat betekent dat we een nieuwe lijst met releases voor jullie klaar hebben gezet. Na een rustige week kunnen we deze week volop losgaan met een aantal nieuwe gamereleases. Voor zowel de fans van superhelden uit de DC Comics universe als fans van Japanse games liggen er later deze week nieuwe games in de winkels. Daarnaast kunnen we morgen aan de slag met The Surge

Injustice 2 - PlayStation 4, Xbox One en pc

De helden en schurken uit DC Comics keren aanstaande donderdag terug. Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios, bekend van de Mortal Kombat-serie, komen met een vervolg op de game Injustice: Gods Among Us. Het verhaal uit het eerste deel gaat namelijk verder in Injustice 2. Het vervolg bevat nog meer karakters, welke je kunt personaliseren met elke hun eigen unieke krachtige uitrusting.

Fire Emblem Echoes: Shadow of the Valentia - Nintendo 3DS

Liefhebbers van de Fire Emblem-reeks kunnen eind deze week genieten van een nieuw deel binnen de bekende Japanse gameserie. Fire Emblem Echoes: Shadow of the Valentia komt aanstaande vrijdag namelijk uit voor de Nintendo 3DS. Naast de gewone editie krijgt ook dit deel een Limited Edition, welke naast de game zelf een hardcover artbook, een set van metalen pins van Alm, Celica en Marth, de soundtrack cd en de twee amiibo's Alm en Celica bevat, welke toegang geven tot exclusieve kerkers.

The Surge - PlayStation 4, Xbox One en pc

De makers van Lords of the Fallen komen morgen met een nieuwe action-RPG, genaamd: The Surge. De game speelt zich af in een toekomst waarin de mens is vervangen door robots. Het is aan jou de taak om als één van de weinige overgebleven mensen zien te overleven in deze nieuwe wereld. The Surge is vanaf morgen beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox one en pc.

Daarnaast komen de volgende games en films ook deze week uit:

Farpoint - vanaf 17 mei voor PlayStation VR
Alien: Covenant - vanaf 18 mei in de bioscoop
Kidnap- vanaf 18 mei in de bioscoop

Lees meer