Deze week: Insidious: The Last Key, The Commuter, en The Escapists 2

Geplaatst: 8 januari 2018 10:00

Langzaam maar zeker komt het jaar 2018 op start. Helaas is het ook deze week nog aardig rustig qua game- en filmreleases, maar we hebben toch een aantal titels voor jullie op een rijtje gezet die deze week uitkomen. Zo kunnen ons lekker doodschrikken tijdens een bioscoop tripje naar Insidious: The Last Key. Daarnaast komt ook de film The Commuter op het witte doek en verschijnt The Escapists 2 voor de Nintendo Switch.

Insidious: The Last Key - film

De Insidious-filmreeks wordt uitgebreid met een nieuwe film genaamd Insidious: The Last Key. In dit deel wordt de parapsychologe Dr. Elise Rainier in haar eigen huis opgejaagd door angstaanjagende paranormale gebeurtenissen. Voor wie deze week dus zin heeft in een horrorfilm, kan vanaf aanstaande donderdag genieten van Insidious: The Last Key.

The Commuter - film

De acteur Liam Neeson komt opnieuw in actie in de film The Commuter. Ditmaal kruipt hij in de huid van Michael Woolrich, die tijdens zijn trein reis voor een grote verrassing komt te staan, waarna de race tegen de klok begint. Om zijn medepassagiers te beschermen moet hij het criminele complot aan boord van de trein tegenhouden. De film The Commuter is vanaf 11 januari te zien in de bioscoop.

The Escapists 2 - Nintendo Switch

De game The Escapists 2 verscheen vorige jaar in augustus voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc. Dit jaar ook Nintendo Switch-liefhebbers aan de slag met de game. Vanaf donderdag is de game namelijk te downloaden in de Nintendo eShop. Een leuke game om alleen of samen met vrienden te spelen. Wanneer je er voor kiest om samen te spelen krijgt elk team een Joy-Con-controller om zo gezamenlijk uit te breken of om juist tegen elkaar te spelen.

Lees meer