Deze week: Jumanji: Welcome to the Jungle, Ferdinand, en Mario Party: The Top 100

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Ook deze maandag hebben we weer een lijstje voor jullie samengesteld met de game- en filmreleases van deze week. Alhoewel de gamereleases wat mager zijn kunnen we de aankomende week wel genieten van een aantal nieuwe films.

Jumanji: Welcome to the Jungle - film

Het oude bekende Jumanji bordspel heeft een moderne upgrade gekregen. In plaats van een verstofd spelbord belanden we samen met de acteurs Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, en Karen Gillan in de jungle via een oude videogame. De nieuwe Jumanji film Welcome to the Jungle draait vanaf 21 december op het witte doek.

Ferdinand - film

Om in de barre koude winterdagen even aan wat warms te denken, kunnen we vanaf aanstaande woensdag gezellig met de familie naar de animatiefilm Ferdinand. De film gaat over een stier met een klein hartje in het zonnige Spanje. Hij wordt aangezien voor een gevaarlijk beest en gevangen genomen, maar Ferdinand is meer dan hij op het eerste oog lijkt.

Mario Party: The Top 100 - Nintendo 3DS

De Mario Party-gameserie gaat al jaren mee. De eerste Mario Party game verscheen in 1997 in Europa voor de Nintendo 64. Inmiddels heeft de gameserie al tien delen en meerdere spin-offs. Natuurlijk heeft iedereen bij elk van deze games zijn/haar favoriete minigame. Om opnieuw te genieten van de leukste minigames komt Nintendo aanstaande vrijdag met de Nintendo 3DS-game Mario Party: The Top 100.

Daarnaast verschijnen ook de volgende film en games deze week:
Brawlout - vanaf 19 december voor de Nintendo Switch
Life is Strange: Before the Storm Episode 3 - vanaf 20 december voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
Bridge Constructor Portal - vanaf 20 december voor pc, Android, en iOS
Pitch Perfect 3 - vanaf 21 december in de bioscoop
The Disaster Artist- vanaf 21 december in de biosoop
Wonder Wheel - vanaf 21 december in de bioscoop
Molly's Game - vanaf 21 december in de bioscoop

Lees meer