Deze week: Killzone 3 en meer

In deze week zullen we even in het kort de week met jullie doornemen. De redactie heeft het (zoals gewoonlijk) weer erg druk.

Deze week vind de Games Developer Conference 2011 plaats van 28 februari, vandaag dus, tot en met vrijdag 4 maart te San Francisco. Uiteraard houden we jullie daarvan volledig op de hoogte.

Artikelen

Natuurlijk komen er deze week ook een aantal reviews en previews online. We zullen te weten komen wat Robbert vindt van de langverwachte Killzone 3 en of Michelle heeft genoten van Tactics Ogre: Let Us Cling Together. Wouter geeft ons zijn mening over Bulletstorm voor de pc. Klaas zal voor ons een preview maken van Top Spin 4.

Killzone 3
Killzone 3 is exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 3. De gameplay speelt zich af in een koude omgeving, waar vijanden van alle kanten komen. Ook vanaf de lucht. De game is nog een tandje beter dan Killzone 2.Je kunt in Killzone 3 nu ook zelf vliegen in een jetpack. De ai zal nog beter zijn dan het al was en ook zijn gebouwen, in tegenstelling tot eerdere delen, kapot te maken.
Releasedatum: 25 februari 2011
Uitgever: Sony
Ontwikkelaar: Guerrilla Games

Releases

Deze week komt Fight Night: Campion uit, je zult boxen ervaren zoals je dat nog nooit hebt gedaan! Een andere topper die we deze week kunnen gaan spelen is Rift, een mix tussen Runescape en World of Warcraft.

De redactie zal je deze week weer op de hoogte houden van het laatste nieuws. Kijk dus elke dag even op de site voor het belangrijkste gamenieuws!

Verder nog…

Op 6 maart krijgen we taart van Klaas, hij is namelijk jarig. Bij deze feliciteren wij Klaas alvast van harte met zijn verjaardag! Dirk kan helaas niet mee feesten, hij zit dan te skiën in Hinterglemm.

Vrijdag kunnen we weer genieten van een column van Joost en het weekend de NL Charts, dit keer door Alex. Maandag weer een nieuwe deze week voor dan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?