Deze week: King Arthur: Legend of the Sword en The Circle

Het is maandag en dat betekent dat we weer een nieuw lijstje met releases voor jullie hebben klaar staan. De game-industrie ligt deze week echter een beetje stil, maar dat neemt niet weg dat we in de aankomende dagen kunnen genieten van een gezellig bioscoop tripje. De volgende twee films zijn vanaf 11 mei namelijk te bekijken op het witte doek.

King Arthur: Legend of the Sword

De legende van King Arthur keert terug op het witte doek. Ditmaal is het de buurt aan regisseur Guy Ritchie om deze legende opnieuw te laten schitteren in een heldhaftig avontuur. In de film volgen we uiteraard het verhaal van King Arthur, die gespeeld wordt door Charlie Hunnam, in zijn strijd om de troon met behulp van het legendarische zwaard Excalibur. King Arthur: Legend of the Sword is vanaf 11 mei te zien in de bioscoop.

The Circle

Nog niet zo lang geleden zagen we actrice Emma Watson stralen in de Disney-film Beauty and The Beast. Vanaf aankomende donderdag keert de actrice samen met Tom Hanks terug in de nieuwe film The Circle. De film draait om een geheim achter het machtigste internetbedrijf ter wereld. In de onderstaande trailer is het Star Wars-fans vast ook niet ontgaan dat acteur John Boyega, die de rol van Finn speelt in Star Wars: The Force Awakens, ook een plekje heeft gekregen in deze film.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?