Deze week: Kirby's Epic Yarn en meer

We zijn inmiddels aanbeland bij de zevende week van 2011 en het belooft een drukke week te worden wat betreft de content. Eens kijken wat je allemaal kunt verwachten de komende zeven dagen.

Artikelen

Alex is de geluksvogel in de redactie. Hij heeft al meer dan een maand geleden kunnen kijken wat we kunnen verwachten van Kirby's Epic Yarn en nu mag hij eindelijk vertellen wat hij al zo lang voor zich houdt. Is hij enthousiast over de game of had hij er toch wat meer van verwacht? Je leest het deze week in zijn review.

Kirby's Epic Yarn
Kirby is terug in een nieuw avontuur en wel in Kirby's Epic Yarn. Hoewel het oude concept duidelijk nog intact is, heeft de ontwikkelaar toch de hele gameplay onder handen genomen. Kirby's Epic Yarn is een vrolijke 2D platformer en heeft een unieke setting. De vrolijke kleuren waarvan we Kirby kennen zijn ook in dit nieuwe deel nog steeds aanwezig. Het level bestaat uit garen, draden en een hoop stof; zelfs Kirby moet er qua uiterlijk een beetje aan geloven.
Releasedatum: 2 februari 2011
Uitgever: Nintendo
Ontwikkelaar: Nintendo

Naast deze nu al epische review gaan we verder met twee andere artikelen van onze Alex. Hij en Wouter zijn de afgelopen week bij het persevent van de Nintendo 3DS gespeeld en hebben daar een aantal games van de nieuwe handheld mogen checken. De eerste ervaringen daarvan komen deze week in de vorm van een preview over de nieuwe Zelda game, Pro Evolution Soccer 2011 en een driedimensionale Raving Rabbids. Drie titels die sowieso al tof zijn, dus met 3D erbij wordt het helemaal genieten. Toch, Alex?

Wouter is naast zijn epische tripje ook nog aan de slag gegaan met de nieuwe Resident Evil. Krijgen we weer genoeg spanning en angst om nachtmerries aan over te houden? Wouter heeft het antwoord.

De column is deze week van Peter en natuurlijk sluiten we af met de Nederlandse gamecharts en beginnen we volgende week weer van voor af aan met een nieuwe 'Deze week'. Veel gameplezier!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?