Deze week: L.A. Noire en meer

Geplaatst: 23 mei 2011 18:50
Aangepast: 1 mei 2022 13:58
-

Wat later dan gepland is hier dan toch het overzicht van wat jullie deze week allemaal mogen verwachten op de website. Allereerst natuurlijk even een overzichtje van het nieuws dat ons de afgelopen week heeft bereikt. Het belangrijkste was natuurlijk dat het PlayStation Network weer online is gekomen, zodat alle PS3-bezitters weer vrolijk online kunnen gamen.

Daarnaast was er meer nieuws:

- Duke Nukem Forever komt donderdag naar Eindhoven
- Duke Nukem Forever demo aankondiging
- PSN identiteitsbescherming nog niet in Nederland
- PSN-data alweer onveilig
- E3: Valve komt niet naar E3
- ArmA 3 is aangekondigd
- Binnenkort met PayPal bètalen op Xbox Live
- PlayStation Store waarschijnlijk 24e weer terug
- Dirt 3 DLC's aangekondigd

Artikelen

Rockstar is afgelopen week gekomen met hun nieuwe game L.A. Noire, ontwikkeld door Team Bondi. We kennen Rockstar inmiddels ook vanwege hun enorme hypes die ze rond hun games opbouwen. Vaak zijn alle positieve meningen die ze zelf over hun titels hebben gerechtvaardigd, maar of dat ook zo is met L.A. Noire valt nog te bezien. Ik zal jullie er in ieder geval uitgebreid over vertellen in een review.
En het andere feitje over Rockstar: als zij met een game zijn gekomen, durft niemand anders in het spoor te treden van de 'koning'. Of toch wel? Klaas heeft namelijk nog een andere game gespeeld (jawel, er bestaat een wereld naast L.A. Noire) en gaat in op alles omtrent SOCOM: Special Forces.

SOCOM: Special Forces
Met SOCOM: Special Forces reis je af naar Zuidoost-Azië, waar een revolutionair leger het land heeft ingenomen, welke grenst aan één van de vitale waterwegen ter wereld. Jouw taak is om orde op zaken te stellen.
Releasedatum: 21 april 2011
Uitgever: Sony
Ontwikkelaar: Zipper Interactive

Releases

Deze week is de (onverharde) weg helemaal vrijgemaakt voor DiRT 3. De game komt uit op de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Verder nog…

De vaste prikken van deze week worden verzorgd door Koen en Alex, die respectievelijk een mening geven op een bepaald onderwerp in gamesland en de Nederlandse gameverkopen op een rijtje zetten. Dan rest mij nog iedereen die middenin de examens zit enorm veel succes te wensen met de laatste loodjes. Voor je het weet is het onheil weer voorbij en kun je drie maanden lang aan de slag met al die games die je door al dat leren niet kon spelen. Tot volgende week!

Lees meer