Deze week: Mario + Rabbids Kingdom Battle, Life is Strange: Before the Storm, en Inhumans

Ook de laatste week van augustus sluiten we af met een nieuwe lading games en films. Zoals elke week hebben we ook deze maandag weer een lijstje voor jullie samengesteld met de aankomende game- en filmreleases. Zo belanden de gestoorde Rabbids in de wereld van Mario en verschijnen de eerste twee episodes van de televisieserie Inhumans in de bioscoop.

Mario + Rabbids Kingdom Battle - Nintendo Switch

De knotsgekke Rabbids hebben hun verkleedkleding aangetrokken om Mario en zijn vrienden een handje te helpen. Vanaf morgen verschijnt de turn-based game Mario + Rabbids Kingdom Battle voor de Nintendo Switch. De game bevat vier unieke landen vol puzzels, vijanden en verborgen schatten. Help Mario en de Rabbids hun vrienden te redden met meer dan 250 wapens.

Life is Strange: Before the Storm - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Na het succes van de gameserie Life is Strange, welke bestaat uit vijf episodes, komt Square Enix met een gloednieuwe reeks aan episodes. Dit keer focust het verhaal zich op de personages Chloe en Rachel en de gebeurtenissen voor de vijf Life is Strange-episodes. De nieuwe driedelige prequel krijgt de naam Life is Strange: Before the Storm en is vanaf 31 augustus verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Inhumans - televisieserie

De aftrap van de nieuwe Marvel-televisieserie Inhumans gaat aanstaande donderdag groots van start. In de bioscoop worden dan de eerste twee episodes in IMAX gedraaid. Naderhand komt de serie ook naar de televisie en andere media. Of de serie ook op de Nederlandse televisie verschijnt, is nog onbekend. Hoogstwaarschijnlijk kunnen we de serie wel binnenkort op Netflix verwachten.

Ook verschijnen deze week de volgende films en games:
Yakuza Kiwami - vanaf 29 augustus voor de PlayStation 4
Obduction - vanaf 29 augustus voor de PlayStation 4 en PlayStation VR
Dead Alliance - vanaf 29 augustus voor de PlayStaton 4 en Xbox One
Resident Evil: Revelations - vanaf 29 augustus voor de PlayStation 4 en Xbox One
Everybody's Golf - vanaf 30 augustus voor de PlayStation 4
Kidnap - vanaf 31 augustus in de bioscoop
American Made - vanaf 31 augustus in de bioscoop
Pillars of Eternity - vanaf 1 september voor de PlayStation 4 en Xbox One
Rabi-Ribi - vanaf 1 september voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita
Warriors All-Stars - vanaf 1 september voor de PlayStation 4 en pc

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?