Deze week: Mass Effect: Andromeda, Toukiden 2, en Troll and I

Geplaatst: 20 maart 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het tweede gamekwartaal van het jaar kan beginnen. Vanaf vandaag begint namelijk de lente, althans volgens de kalander of het weer hier ook aan meewerkt is altijd nog maar de vraag. Laten we de lente in elk geval goed starten met weer een opsomming van aantal nieuwe games die deze week uitkomen.

Mass Effect: Andromeda - PlayStation 4, Xbox One en pc

Deze week keren we terug naar het Mass Effect-universum. Na vijf jaar blazen BioWare en Electronic Arts de Mass Effect-serie nieuw leven in met de game Mass Effect: Andromeda. De game focust zich op het verkennen van planeten. In Andromeda kunnen we honderden planeten ontdekken waarvan diverse ook daadwerkelijk kunnen worden bezocht. Iedere planeet bevat zijn eigen personages, verhaallijn en vijanden om te bevechten. Mass Effect: Andromeda ligt vanaf aanstaande donderdag in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Toukiden 2 - PlayStation 4 en PlayStation Vita

De demonenjacht kan weer worden geopend met het vervolg op de RPG-game Toukiden: The Age of Demons, welke eind deze week naar de PlayStation 4 en PlayStation Vita komt. Ook in Toukiden 2 gaan we weer de strijd aan met kwaadaardige demonen, genaamd: Oni. In het tweede deel ben je vrij om dorpen te verkennen en is het aan jou de taak om deze vervolgens te bevrijden van de Oni. Toukiden 2 bevat namelijk in tegenstelling tot zijn voorganger een geheel open wereld.

Troll and I - PlayStation 4, Xbox One, pc en binnenkort Nintendo Switch

Eind deze week komt er een game uit waarbij we opnieuw bevriend raken met een enorm wezen. Waar The Last Guardian voor een aantal gamers wat te kort schoot op sommige vlakken, weet deze nieuwe game, genaamd: Troll and I hier misschien wel in te slagen. Troll and I draait om een Noorse tienerjongen met de naam Otto wie tijdens het vluchten voor zijn leven bevriend raakt met een enorme trol. De game Troll and I is vanaf morgen beschikbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Later in het jaar volgt er ook een Nintendo Switch-versie.

Daarnaast komen deze week ook de volgende games uit:
Vikings: Wolves of Midgard - 24 maart op de Xbox One en PlayStation 4
Touhou Genso Wanderer - 24 maart op de PlayStation 4

Lees meer