Deze week: Maze Runner: The Death Cure, Monster Hunter World, en Lost Sphear

We hebben er even op moeten wachten, maar in de vierde week van het nieuwe jaar komt er eindelijk wat meer vaart in. Aankomende week verschijnen er genoeg film- en gamereleases om ons mee te vermaken. Zo komt natuurlijk de finale van de Maze Runner-filmreeks in de bioscoop. Daarnaast wordt de Nintendo Switch aangevuld met een aantal mooie titels en kunnen we op jacht in de nieuwste Monster Hunter-game.

Maze Runner: The Death Cure - film

Alweer de derde en laatste film uit de Maze Runner-saga verschijnt deze week op het witte doek. Benieuwd hoe het afloopt met Thomas, gespeeld door Dylan O'Brien, en zijn mede groepsgenoten uit het labyrint? Breng dan aanstaande donderdag een bezoek aan de bioscoop. De film Maze Runner: The Death Cure is namelijk te zien vanaf 25 januari.

Monster Hunter World - PlayStation 4 en Xbox One

De Monster Hunter-gameserie krijgt er weer een grote game bij. Vanaf aanstaande vrijdag is de game Monster Hunter World verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Afgelopen weekend was de game al uit te proberen tijdens de open bèta waarin we de strijd aan konden gaan met de Elder Dragon Nergigante. Monster Hunter World is vanaf 26 januari naar de PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie volgt rond de herfst van 2018.

Lost Sphear - Nintendo switch, PlayStation 4, en pc

Van de makers van I Am Setsuna verschijnt deze week een nieuwe game. Tokyo RPG Factory komt namelijk met hun tweede titel genaamd Lost Sphear. In de game kruip je in de huid van een jongeman met de naam Kanata. Zijn stad wordt bedreigd door mysterieuze gebeurtenissen welke ertoe leiden dat de werkelijkheid langzaam verdwijnt. Het is aan jou de taak om de wereld weer op het rechte pad te krijgen. Lost Sphear is vanaf 23 januari verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, en pc.

Daarnaast verschijnen deze week ook de volgende films en games:
The inpatient - vanaf 23 januari voor de PlayStation VR
Shu - vanaf 23 januari voor de Nintendo Switch
Deep - vanaf 24 januari in de bioscoop
12 Strong - vanaf 25 januari in de bioscoop
Downsizing - vanaf 25 januari in de bioscoop
Fantasy Hero: Unsigned Legacy - vanaf 25 januari voor de Nintendo Switch
Pokemon Crystal - vanaf 26 januari voor de Nintendo 3DS
Dragon Ball Fighter Z - vanaf 26 januari voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?