Deze week: Middle-earth: Shadow of War, The Evil Within 2, en American Assassin

Op deze maandagmorgen hebben we natuurlijk weer een lijstje voor jullie samengesteld met de game- en filmreleases van deze week. Zo komen er twee vervolg games uit, namelijk Middle-earth: Shadow of War en The Evil Within 2. Daarnaast kunnen we genieten van de actiefilm American Assassin.

Middle-earth: Shadow of War - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Het verhaal van Middle-earth: Shadow of Mordor gaat verder. De game, die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings, krijgt namelijk een vervolg. Vanaf morgen kunnen we aan de slag met Middle-earth: Shadow of War. De game Shadow of War bevat nog meer bondgenoten, vijanden en nieuwe krachten. Daarnaast keert het bekende Nemesis systeem terug.

The Evil Within 2 - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Aanstaande vrijdag is het vrijdag de dertiende. Een dag dat voor sommigen onder ons een hoop ongeluk met zich meebrengt. En om deze dag nog angstaanjagender te maken, komt deze vrijdag 13 oktober de horror game The Evil Within 2 uit voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc. Hopelijk zijn jullie er klaar voor om deze afschrikwekkend bizarre dag te overbruggen!

American Assassin - film

Uiteraard kunnen we ook deze week weer een bezoekje brengen aan de bioscoop. In de film American Assassin volgen we Mitch Rapp, gespeeld door Dylan O'Brien die we natuurlijk kennen uit de Maze Runner-franchise, een rekruut in het Black Ops team van de CIA. Het team is onder leiding van oorlogsveteraan Stan Hurley, gespeeld door Michael Keaton. Het tweetal is vanaf donderdag in actie te zien op het witte doek.

Daarnaast verschijnen de volgende games en films deze week:
Sine Mora EX - vanaf 10 oktober voor de Nintendo Switch
My Little Pony: De Film - vanaf 11 oktober in de bioscoop
Kapitein Onderbroek: het eerste grote avontuur - vanaf 11 oktober in de bioscoop
Happy Death Day - vanaf 12 oktober in de bioscoop
Touhou Kobuto V: Burst Battle - vanaf 13 oktober voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita
Story of Seasons: Trio of Towns - vanaf 13 oktober voor de Nintendo 3DS

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?