Deze week: Middle-earth: Shadow of War, The Evil Within 2, en American Assassin

Geplaatst: 9 oktober 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Op deze maandagmorgen hebben we natuurlijk weer een lijstje voor jullie samengesteld met de game- en filmreleases van deze week. Zo komen er twee vervolg games uit, namelijk Middle-earth: Shadow of War en The Evil Within 2. Daarnaast kunnen we genieten van de actiefilm American Assassin.

Middle-earth: Shadow of War - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Het verhaal van Middle-earth: Shadow of Mordor gaat verder. De game, die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings, krijgt namelijk een vervolg. Vanaf morgen kunnen we aan de slag met Middle-earth: Shadow of War. De game Shadow of War bevat nog meer bondgenoten, vijanden en nieuwe krachten. Daarnaast keert het bekende Nemesis systeem terug.

The Evil Within 2 - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Aanstaande vrijdag is het vrijdag de dertiende. Een dag dat voor sommigen onder ons een hoop ongeluk met zich meebrengt. En om deze dag nog angstaanjagender te maken, komt deze vrijdag 13 oktober de horror game The Evil Within 2 uit voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc. Hopelijk zijn jullie er klaar voor om deze afschrikwekkend bizarre dag te overbruggen!

American Assassin - film

Uiteraard kunnen we ook deze week weer een bezoekje brengen aan de bioscoop. In de film American Assassin volgen we Mitch Rapp, gespeeld door Dylan O'Brien die we natuurlijk kennen uit de Maze Runner-franchise, een rekruut in het Black Ops team van de CIA. Het team is onder leiding van oorlogsveteraan Stan Hurley, gespeeld door Michael Keaton. Het tweetal is vanaf donderdag in actie te zien op het witte doek.

Daarnaast verschijnen de volgende games en films deze week:
Sine Mora EX - vanaf 10 oktober voor de Nintendo Switch
My Little Pony: De Film - vanaf 11 oktober in de bioscoop
Kapitein Onderbroek: het eerste grote avontuur - vanaf 11 oktober in de bioscoop
Happy Death Day - vanaf 12 oktober in de bioscoop
Touhou Kobuto V: Burst Battle - vanaf 13 oktober voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita
Story of Seasons: Trio of Towns - vanaf 13 oktober voor de Nintendo 3DS

Lees meer