Deze week: Pacific Rim: Uprising, Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, en A Way Out

Geplaatst: 19 maart 2018 10:00

Een nieuwe week is aangebroken. Wat natuurlijk betekent dat we ook deze maandag weer een lijstje voor jullie hebben samengesteld met de aankomende game- en filmreleases. Zo verschijnt de film Pacific Rim: Uprising donderdag in de bioscoop. Daarnaast komt ook onder andere de kleurrijke Level-5-game Ni No Kuni II: Revenant Kingdom naar de PlayStation 4.

Pacific Rim: Uprising - film

Tien jaar naar de eerste film gaat het gevecht verder. Vanaf aanstaande donderdag verschijnt de sequel van de film Pacific Rim in de bioscoop. In de sequel genaamd Pacific Rim: Uprising neemt Star Wars-acteur John Boyega de rol aan van voormalige Jaeger piloot Jake Pentecost. Jake gaat samen met zijn zus Mako Mori, gespeeld door Rinko Kikuchi, en een nieuwe generatie piloten opnieuw de strijd aan met de gigantische Kaiju-monsters.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom - PlayStation 4

Bandai Namco en Level-5 komen deze week met de nieuwe kleurrijke game Ni No Kuni II: Revenant Kingdom. Het tweede deel speelt zich af in het koninkrijk van Ding Dong Dell. Na een machtswisseling moest de jonge koningszoon Evan vluchten en probeert nu samen met zijn bondgenoten een nieuw koninkrijk op te bouwen. Ni No Kuni II: Revenant Kingdom is vanaf aanstaande vrijdag in huis te halen voor de PlayStation 4 en pc.

A Way Out - PlayStation 4, Xbox One, pc

Aanstaande vrijdag komen de makers van de game Brothers: A Tale of Two Sons met een nieuw avontuur. Ditmaal kun je samen met een vriend het verhaal volgen van twee gevangen die proberen te ontsnappen uit een zwaarbewaakte gevangenis in de game A Way Out. Het gaat hier om een co-op only game, maar gelukkig heb je via de gratis Friend Pass-proefversie slechts één versie van de game nodig. A Way Out verschijnt vrijdag voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc.

Daarnaast verschijnen ook de volgende titels deze week:
Assassin's Creed Rogue - vanaf 20 maart voor de PlayStation 4 en Xbox One
Titan Quest - vanaf 20 maart voor de PlayStation 4 en Xbox One
Sea of Thieves - vanaf 20 maart voor de Xbox One en pc
Attack on Titan 2 - vanaf 20 maart voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, en pc
A Stork's Journey - vanaf 21 maart in de bioscoop
World of Warriors - vanaf 21 maart voor de PlayStation 4
Detective Pikachu - vanaf 23 maart voor de Nintendo 3DS
Castle of Heart - vanaf 23 maart voor de Nintendo Switch

Lees meer