Deze week: Patapon Remastered en Overdrive

Geplaatst: 31 juli 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Het is weer maandag en dat betekent dat we een nieuw lijstje met game- en filmreleases voor jullie hebben samengesteld. De maand augustus gaat echter wat rustig van start. In de aankomende dagen kunnen we samen met de muzikale kleine soldaatjes losgaan in de remaster van de game Patapon of in de bioscoop genieten van actie en peperdure auto's.

Patapon Remastered - PlayStation 4

De Patapon-stam is terug in een geremasterde versie voor de PlayStation 4. De kleine soldaatjes gaan met hun zwaarden, speren en bogen mee op het ritme van de drum. Alleen door het juiste ritme aan te houden kun je de mannetjes helpen jachtpartijen te voltooien, eindbazen te verslaan en andere stammen met de grond gelijk te maken. Vanaf morgenavond is de game Patapon Remastered in huis te halen.

Overdrive - film

Grof Geld verdienen door het stelen van extreem dure auto's is natuurlijk zeker niet mis. Echter wanneer je een Bugatti uit 1937 steelt van de maffia gaat de boel geheid mis. Hoe de broers Andrew (Scott Eastwood) en Garrett Foster (Freddie Thorp) zich hieruit redden, zie je in de nieuwe film Overdrive, welke vanaf aankomende donderdag in de bioscoop is te bewonderen.

Lees meer