Deze week: Persona 5, Yo-Kai Watch 2, en LEGO City Undercover

Ook in de maand april hebben we iedere maandag weer een opsomming met gamereleases voor jullie klaarstaan. Deze maand trappen we af met twee nieuwe games van Japanse bodem, namelijk: Persona 5 en Yo-Kai Watch 2. De laatstgenoemde bestaat net zoals de Pokémon-gameserie uit twee verschillende versies. Als laatste hebben we nog de LEGO-game: LEGO City Undercover voor je.

Persona 5 - PlayStation 4 en PlayStation 3

Na bijna tien jaar is het vervolg op Persona 4, welke in 2009 uitkwam voor de PlayStation 2, eindelijk hier. De Japanse RPG Persona 5 komt morgen uit voor de PlayStation 4 en PlayStation 3. Het verhaal van de game speelt zich af in Tokio en draait om een groep studenten met speciale krachten. Het zijn dan ook zeker geen standaard scholieren.

Yo-Kai Watch 2 - Nintendo 3DS

De game Yo-Kai Watch 2 komt aankomende vrijdag naar de Nintendo 3DS. Na het eerste deel, de tv-serie en een grote speelgoedlijn gebaseerd op deze aparte maar schattige Yo-kai, is de gameserie in populariteit gestegen. Yo-Kai Watch 2 bevat twee verschillende gameversies, genaamd: Skeletspoken en Gigageesten. De gameversies zijn in principe hetzelfde, maar bevatten elk een aantal exclusieve Yo-kai. Om er voor te zorgen dat kinderen ook met deze gameserie kunnen spelen is Yo-Kay Watch 2 volledig speelbaar in het Nederlands.

LEGO City Undercover - PlayStation 4, Xbox One, pc, en Nintendo Switch

De game LEGO City Undercover verscheen in 2013 exclusief voor de Nintendo Wii U. Nu de Wii U echter aan het einde van zijn levenscyclus lijkt te komen, komt de game ook naar de andere consoles en de pc. In LEGO City Undercover kruip je in de huid van Chase McCain, een undercover-agent die de schurken in LEGO City achter de tralies wil krijgen. De nieuwe LEGO-game komt woensdag uit voor de pc en alle next-gen consoles, dus ook de Nintendo Switch.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?