Deze week: PES 2018, Metroid: Samus Returns, en Dishonored: Death of the Outsider

Het is weer maandag en dat wil zeggen dat we speciaal voor jullie weer een lijstje hebben samengesteld met de game- en filmreleases van deze week. Deze week komen er met name meerdere sporttitels. Naast de welbekende voetbal gamereeks: PES, kunnen we basketballen, ijshockeyen en racen. Dat is echter nog niet alles want ook de remake van Metroid II - Return of Samus en een nieuw Dishonored-avontuur liggen vanaf deze week in de winkels.

Metroid: Samus Returns - Nintendo 3DS

Aanstaande vrijdag keert Samus terug in een remake van Metroid II: Return of Samus. De remake bevat wel een iets andere naam dan de oorspronkelijke game, namelijk Metroid: Samus Returns. Naast een flink opgepoetste gameplay bevat deze nieuwe versie ook nieuwe content, waaronder nieuwe vaardigheden, een krachtige melee-tegenaanval en de optie om vrij in 360 graden te schieten. Metroid: Samus Returns is vanaf 15 september beschikbaar voor de Nintendo 3DS.

PES 2018 - PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, en pc

Het is weer tijd om van de bank te komen en het voetbalveld te domineren. Pro Evolution Soccer 2018 ligt namelijk vanaf donderdag voor ons klaar voor de Xbox One, PlayStation 4, en pc. Konami brengt met dit nieuwe deel verbeterde visuele realiteit, bijgewerkte gameplay, nieuwe features en modi, waaronder twee nieuwe online co-op spelmodi. De game PES 2018 verschijnt 14 september aanstaande. Fans van de FIFA-gamereeks moeten nog even wachten tot eind september.

Dishonored: Death of the Outsider - PlayStation 4, Xbox One, en pc

De uitbreiding Dishonored: Death of the Outsider verschijnt deze week en is daarmee ook de eerste stand-alone uitbreiding op Dishonored 2. In de uitbreiding accepteert Billie Lurk, de meest beruchte huurmoordenaar van Dunwall, nog één laatste grote opdracht. Samen met zijn mentor Daud is het zijn taak om de Outsider in een doodskist te leggen. Dishonored: Death of the Outsider is vanaf aanstaande vrijdag beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc.

Rayman Legends - vanaf 12 september voor de Nintendo Switch
Happy Dungeons - vanaf 12 september voor de PlayStation 4
Tooth and Tail - vanaf 12 september voor de PlayStation 4 en pc
Mother! - vanaf 14 september in de bioscoop
Gifted - vanaf 14 september in de bioscoop
NHL 18 - vanaf 15 september voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
NBA 2K18 - vanaf 15 september voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc
NBA Live 18 - vanaf 15 september voor de PlayStation 4 en Xbox One
WRC 7 - vanaf 15 september voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
Inside / Limbo bundel - vanaf 15 september voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
Ys: Lacrimosa of Dana - vanaf 15 september voor de PlayStation 4, PlayStation Vita, en pc

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?