Check hier alle The Game Awards 2023 content

Deze week: Pokkén Tournament DX, Project Cars 2, en Kingsman: The Golden Circle

De maandagochtend is weer aangebroken en dat betekent dat er een nieuwe week is begonnen met een verfrissende lading game- en filmreleases. Hieronder hebben we deze releases voor jullie samengesteld in een kort lijstje. Waaronder de nieuwe games Pokkén Tournament DX en Project Cars 2 en de film Kingsman: The Golden Circle.

Pokkén Tournament DX - Nintendo Switch

De Nintendo Switch krijgt deze week zijn eerste Pokémon-game. Vanaf aanstaande vrijdag gaan Pokémon los in Pokkén Tournament DX. De game is een vernieuwde versie van de Nintendo Wii U-game Pokkén Tournament plus alle downloadbare content. Daarnaast mengt Decidueye zich in de strijd en voegt de game de twee support Pokémon Litten en Popplio toe.

Project Cars 2 - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Bandai Namco en ontwikkelaar SlightlyMad Studios brengen deze week Project Cars 2 naar de winkels. Het tweede deel binnen de gameserie verschijnt op 22 september voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game bevat uiteraard een gloednieuwe lading toffe wagens waarmee we kunnen crossen op het circuit. In totaal kunnen we kiezen uit meer dan 180 voertuigen.

Kingsman: The Golden Circle - film

De Kingsman mannen zijn weer terug in een nieuwe film genaamd Kingsman: The Golden Circle. De hoofdkantoren van de spionageorganisatie worden gewaarschuwd dat ze met de grond gelijk gemaakt gaan worden. De komische actiefilm is vanaf aanstaande donderdag te zien op het witte doek. Het gaat hier om een vervolg op de film Kingsman: The Secret Service, welke verscheen in het jaar 2014.

Daarnaast komen ook de volgende films en games deze week uit:
The Fox - vanaf 18 september in de bioscoop
Marvel vs. Capcom Infinite - vanaf 19 september voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
Atomega - vanaf 19 september voor de pc
Echo - vanaf 19 september voor de PlayStation 4 en pc
Pankapu - vanaf 20 september voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
Kuyt - vanaf 21 september in de bioscoop
Dragon Ball Xenoverse 2 - vanaf 22 september voor de Nintendo Switch
Pokémon Gold - vanaf 22 september voor de Nintendo 3DS
Pokémon Silver - vanaf 22 september voor de Nintendo 3DS

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?