Deze week: Poochy & Yoshi's Woolly World en Double Dragon IV

Geplaatst: 30 januari 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is een rustige week aankomende zeven dagen. We gaan bijna februari in en die maand brengt veel leuks. Maar eerst hebben wij deze week die in het teken staat van Poochy & Yoshi's Woolly World. Maar mocht je meer hebben met retro games, dan is Double Dragon IV meer wat voor jou.

Poochy & Yoshi's Woolly World

In deze platformer voor de Nintendo 3DS knallen de kleuren van je scherm af. Ga samen met Poochy en Yoshi op avontuur in een wereld die helemaal gemaakt is van textiel. Gebruik textiel om op plekken te komen waar Yoshi zelfs vliegend en fladderend niet bij kan komen. Als je er echt niet uit komt, kun je met krachtbadges of de wollen Poochy-amiibo de hulp in roepen van hond Poochy. Poochy & Yoshi's Woolly World ligt vanaf 3 februari in de winkel voor de Nintendo 3DS.

Double Dragon IV

Double Dragon IV neemt je mee in een verhaal dat zich afspeelt na de avonturen van Double Dragon II: The Revenge. Je begint met de Double Dragons: Billy & Jimmy Lee, maar naarmate je meer van het verhaal voltooid, unlock je nieuwe personage om mee te spelen. De game is ook in co-op te spelen en in de 2P Duel Mode kun je het tegen elkaar opnemen. Double Dragon IV verschijnt 30 januari voor de PlayStation 4 en pc.

Lees meer