Deze week: Poochy & Yoshi's Woolly World en Double Dragon IV

Het is een rustige week aankomende zeven dagen. We gaan bijna februari in en die maand brengt veel leuks. Maar eerst hebben wij deze week die in het teken staat van Poochy & Yoshi's Woolly World. Maar mocht je meer hebben met retro games, dan is Double Dragon IV meer wat voor jou.

Poochy & Yoshi's Woolly World

In deze platformer voor de Nintendo 3DS knallen de kleuren van je scherm af. Ga samen met Poochy en Yoshi op avontuur in een wereld die helemaal gemaakt is van textiel. Gebruik textiel om op plekken te komen waar Yoshi zelfs vliegend en fladderend niet bij kan komen. Als je er echt niet uit komt, kun je met krachtbadges of de wollen Poochy-amiibo de hulp in roepen van hond Poochy. Poochy & Yoshi's Woolly World ligt vanaf 3 februari in de winkel voor de Nintendo 3DS.

Double Dragon IV

Double Dragon IV neemt je mee in een verhaal dat zich afspeelt na de avonturen van Double Dragon II: The Revenge. Je begint met de Double Dragons: Billy & Jimmy Lee, maar naarmate je meer van het verhaal voltooid, unlock je nieuwe personage om mee te spelen. De game is ook in co-op te spelen en in de 2P Duel Mode kun je het tegen elkaar opnemen. Double Dragon IV verschijnt 30 januari voor de PlayStation 4 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?