Deze week: Prey, Dreamfall Chapters, en Don't Starve Mega Pack

Geplaatst: 1 mei 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent dat we weer een stap dichterbij meerdere gamereleases zijn. Zo verschijnt er deze week een vernieuwde versie van Prey, de gamebundels Dreamfall Chapters en de Don't Starve Megapack.

Prey - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Bethesda heeft de sci-fi action game van Arkane Studios, genaamd: Prey, nieuw leven ingeblazen. Vanaf 5 mei is een verbeterde versie van de game verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Mocht je niet kunnen wachten tot het einde van de week, dan kun je vanaf nu alvast een voorproefje van de game krijgen door de demo te downloaden voor de PlayStation 4 of Xbox One.

Dreamfall Chapters - PlayStation 4 en Xbox One

Aanstaande vrijdag komen de Dreamfall Chapters-episodes naar de consoles. In totaal bestaat de serie uit vijf episodes, welke verspreid van 2014 tot en met 2016 zijn verschenen voor de pc. De PlayStation 4- en Xbox One-gamebundel bevat alle vijf de episodes en meerdere verbeteringen. Daarnaast krijgt de game ook een uitgebreide in-game soundtrack met verbeterde geluidseffecten.

Don't Starve Mega Pack - PlayStation 4 en Xbox One

De survival game Don't Starve krijgt een samengestelde gamebundel voor de PlayStation 4 en Xbox One met natuurlijk de game Don't Starve, de multiplayer-uitbreiding Don't Starve Together plus de twee DLC's: Reign of Giants en Shipwrecked. De gamebundel Don't Starve Megapack komt aanstaande vrijdag uit voor de consoles.

Lees meer