Deze week: Rampage: Big Meets Bigger, A Quiet Place, en Extinction

Geplaatst:
Aangepast: 12 mei 2018 19:16

Ook deze week komen er weer nieuwe film en games naar Nederland. Zo kunnen we naar de bioscoop om te zien hoe acteur Dwayne Johnson het opneemt tegen reusachtige beesten. Daarnaast verschijnt de thriller A Quiet Place op het witte doek en kunnen we tegen ogres vechten in de game Extinction.

Rampage: Big Meets Bigger - film

Enorme beesten nemen Amerika over in de film Rampage: Big Meets Bigger. De film is vanaf 12 april te zien op het witte doek. De acteur Dwayne Johnson neemt de rol aan van Davis Okoye. Davis heeft een hechte band met een intelligente zilverrug gorilla totdat een genetisch experiment de vriendelijke gorilla omtovert tot een woest beest. George de gorilla is echter niet het enige probleem.

A Quiet Place - film

Vanaf aanstaande donderdag speelt de nieuwe thriller A Quiet Place in de bioscoop. In de film wordt een gezin opgejaagd door mysterieuze wezens, welke agressief worden bij het horen van geluid. De familie probeert dan ook stilletje hun leven door te komen door zachtjes te bewegen en het gebruik van gebarentaal. Je kunt echter niet eeuwig leven zonder geluid te veroorzaken.

Extinction - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Aankomende week kunnen we het opnemen tegen mega grote Ogers en hun onderdanen. Een eeuwenoud ras van Oges genaamd Ravenii proberen in de game Extinction de wereld te vernietigen. In de game kruipen spelers in de huid van Avil. Hij neemt het samen met Xandra en King Yarrow, op tegen de Ravenii. Extinction is vanaf 10 april beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc.

Daarnaast verschijnen deze week ook de volgende films en games:
Call of Duty: WWII - The War Machine DLC - vanaf 10 april voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
Dark Rose Valkyrie - vanaf 10 april voor de pc
Super Daryl Deluxe - vanaf 10 april voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, en pc
Owlboy - vanaf 10 april voor de PlayStation 4 en Xbox One
Maelstrom - vanaf 11 april voor de pc
Hellblade: Senua's Sacrifice - vanaf 11 april voor de Xbox One
Finding Your Feet - vanaf 12 april in de bioscoop
Death end re;Quest - vanaf 12 april voor de PlayStation 4

Lees meer