Check hier alle The Triple-i Initiative content

Deze week: Red Sparrow, Gravel, en Moss

Geplaatst: 26 februari 2018 10:00

Ook op deze laatste maandag van de maand februari hebben we weer een lijstje voor jullie samengesteld met de game- en filmreleases van deze week. Zo kunnen we onder ander de film Red Sparrow in de bioscoop bekijken en verschijnen morgen de games Gravel en Moss.

Red Sparrow - film

Om in het Hunger Games sfeertje te blijven wordt Jennifer Lawrence opnieuw in verband gebracht met een vogel. In plaats van een mockingjay als symbool wordt de actrice in de nieuwe film Red Sparrow opgeleid tot sparrow. De film is dan ook geregisseerd door ‘Hunger Games'-regisseur Francis Lawrence. In de film zien we Jennifer te werk gaan als getrainde vrouwelijke casanova voor de Russische veiligheidsdienst onder de naam Dominika Egorova. De film red Sparrow is vanaf 1 maart te zien in de bioscoop.

Gravel - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Vanaf morgen kunnen we los gaan op de off-road wegen in de racegame Gravel. De game bevat de vier gamemodi Cross Country, Wild Rush, Stadium Circuit, en Speed Cross. Elke modus heeft zo zijn eigen doelstellingen en uitdagingen. Gravel is zowel alleen of online tot twaalf spelers te spelen en is vanaf 27 februari beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc.

Moss - PlayStation VR

Voor wie als dappere muis door het leven wilt gaan, komt Polyarc met een betoverende game vol avontuur en puzzels. Vanaf morgen verschijnt namelijk de game Moss voor de PlayStation VR. In de game ga je samen met je bondgenoot Quill op reis door bossen, grotten, en ruïnes. Tijdens je reis ontmoet je allerlei mystieke schepsels, welke natuurlijk niet allemaal even vriendelijk zijn. Moss is vanaf 27 februari te downloaden voor de PlayStation 4.

Daarnaast verschijnen deze week ook de volgende game:
de Blob 2 - vanaf 27 februari voor de PlayStation 4 en Xbox One
Mulaka - vanaf 1 maart voor de Nintendo Switch
Guns, Gore & Cannoli 2 - vanaf 2 maart voor de pc

Lees meer