Deze week: Scribblenauts Showdown, TT Isle of Man: Ride on the Edge, en Death Wish

Geplaatst: 5 maart 2018 10:00
Aangepast: 28 maart 2018 00:00
-

Ook deze maandag ochtend hebben we weer een lijstje voor jullie samengesteld met de game- en filmreleases van deze week. Zo kunnen we vanaf woensdag een gezellig avondje gamen met de partygame Scribblenauts Showdown. Of gewoon lekker los gaan op de motorcircuits in TT Isle of Man: Ride on the Edge. Daarnaast kunnen we ook een filmbezoekje brengen aan de film Death Wish.

Scribblenauts Showdown - PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, en pc

Deze week kunnen we het opnemen tegen onze vrienden in een nieuwe Scribblenauts-game. Aanstaande woensdag verschijnt Scribblenauts Showdown voor alle next-gen consoles en de pc. De game bevat meer dan 25 minigames met ruim 35.000 objecten uit het Scribblenauts-woordenboek waaruit we kunnen kiezen. Scribblenauts Showdown is alleen te spelen of met maximaal vier vrienden in de Showdown-stand.

TT Isle of Man: Ride on the Edge - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Voor de motorfans verschijnt morgen de racegame TT Isle of Man: Ride on the Edge. Naast het feit dat we gewoon lekker los kunnen gaan op verschillende motor courses bevat de game ook een carrièremodus. Deze modus heeft een uitgebreide selectie aan races om jezelf te trainen voor het echte werk. Daarbij kunnen we ook een kijkje nemen in de wereld van bekende racers door middel van Video tutorial en interviews.

Death Wish - film

Nadat het gezin van Chirurg Dr. Paul Kersey, gespeeld door Bruce Willis, wordt overvallen in hun eigen huis, komt zijn vrouw te overlijden aan haar verwondingen. Wat in Bruce Willlis zijn geval natuurlijk maar één ding kan betekenen. Hij geeft namelijk niet op tot de daders zijn gestraft voor hun acties. Dit zorgt voor een nieuwe actiefilm genaamd Death Wish, welke vanaf aanstaande donderdag te zien is in de bioscoop.

Daarnaast verschijnen ook de volgende games, films, en series:
Final Fantasy XV - vanaf 6 maart voor de pc
Final Fantasy XV Royal Edition - vanaf 6 maart voor de PlayStation 4 en Xbox One
Frantics - vanaf 7 maart voor de PlayStation 4
Bravo Team - vanaf 7 maar voor de PlayStation VR
Strangers: Prey at Night - vanaf 8 maart in de bioscoop
Jessica Jones Seizoen 2 - vanaf 8 maart op Netflix

Lees meer