Deze week: Shadow of the Colossus, Dragon Quest Builders, en Winchester

Geplaatst: 5 februari 2018 10:00

Ook deze eerste maandag van de maand februari hebben we weer een lijstje voor jullie samengesteld met de game- en filmreleases van deze week. Zo komt de remake van de game Shadow of the Colossus naar de PlayStation 4 en kunnen we vanaf vrijdag aan de slag met Dragon Quest Builders op de Nintendo Switch. Daarnaast verschijnt de horrorfilm Winchester in de bioscoop.

Shadow of the Colossus - PlayStation 4

Vorige jaar werd tijdens de E3 aangekondigd dat er een remake van Shadow of the Colossus aankomt. Deze week is het dan eindelijk zover. De remake van de PlayStation 2-game, afkomstig van Team Ico, komt morgen naar de PlayStation 4. In Shadow of the Colossus nemen we het op tegen verschillende giganten, welke jij moet uitschakelen door ze te beklimmen en hun zwakke punten te vinden.

Dragon Quest Builders - Nintendo Switch

Het is vanaf aanstaande vrijdag tijd om onze Nintendo Switch uit de kast te halen en lekker te gaan bouwen met Dragon Quest Builders. De wereld Alefgard, bekend uit de eerste Dragon Quest-game, is verwoest door de Dragonlord en het is aan jou de taak om Alefgard weer op te bouwen door items te maken en gebouwen te repareren met behulp van een speciale hamer. Dragon quest Builders verscheen eerder al voor de PlayStation 4 en komt eind deze week naar de Nintendo Switch.

Winchester - film

Aankomende donderdag kunnen we een bezoekje brengen aan de bioscoop voor de nieuwe horrorfilm Winchester. De film draait om de weduwe van een wapenmagnaat. De weduwe genaamd Sarah Winchester laat een huis verbouwen, maar is er van overtuigd dat de constructie wordt gesaboteerd door de geesten die door haar man zijn wapens omgekomen zijn. De horrorfilm is vanaf 8 februari te zien op het witte doek.

Daarnaast verschijnen ook de volgende films en games deze week:
Fifty Shades Freed - vanaf 8 februari in de bioscoop
The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia - vanaf 9 februari voor de PlayStation 4
Final Fantasy XV: Pocket Edition - vanaf 9 februari voor iOS en Android

Lees meer