Deze week: Shadows of the Damned, Alice: Madness Returns en meer

Geplaatst: 27 juni 2011 11:00
Aangepast: 1 mei 2022 14:37

Helaas is dit alweer de laatste 'deze week' van dit gameseizoen. Wij hebben onze koffers al gepakt, hoewel sommige nog op school zitten of nog aan het werk zijn. Maar voordat we voorlopig afscheid nemen van 'deze week', gaan we nog even knallen. En ja hoor, net als vorige week stond deze week het nieuws weer vol met hacks. Een groep hackers vond het nodig om het PSN plat te leggen. Gelukkig is dit ze (nog) niet gelukt. Een andere groep, LulzSec, een uiterst originele naam als je het mij vraagt, voelde zich aangeroepen om de identiteit van een aantal mede-hackers bekend te maken. Naast dit nieuws, wat we nu een beetje zat beginnen te worden, was er ook nog ander nieuws:

- Battlefield 3 in 720p op consoles
- Duke Nukem is alweer terug
- Releasedatum Star Fox 64 3D bekend
- Datum multiplayerbèta Ghost Recon: Future Soldier bekend
- MotorStorm Apocalypse 'After Party' update[/lijst-item]
- Producer van The Witcher 2 verlaat ontwikkelaar
- L.A. Noire komt naar de pc in het najaar
- Beveilingsmedewerkers ontslagen voor PSN-hack
- Wii U minder succesvol dan de Nintendo Wii

Artikelen

In 'deze week' vertellen we altijd wat je kunt verwachten aankomende week. Dat is in dit geval een heleboel.
We hebben enorm veel content voor jullie in petto. Wouter is aan de slag gegaan met Shadows of the Damned. Michael speelde vroeger al graag met meisjes, dat is nu niet anders. Hij is met de game van Alice: Madness Returns aan de slag gegaan en verteld ons er alles over. Op dit moment draait het derde avontuur van Transformers: Dark of the Moon in de bioscoop. Robbert is met de game van de gelijknamige film aan de slag gegaan. Wat weten wereldleiders niet wat de Autobots wel weten?

Yan is deze week aan de slag gegaan met Super Street Fighter: Arcade Edition voor de PlayStation 3 van Capcom. Je weet maar nooit wat er allemaal uit het donkere hoekje vandaan komt. Als het Alma is, kijk haar dan absoluut niet in de ogen. Doe het niet, want je kijkt jezelf de dood in. We hebben Yordi de dood ingejaagd en hij verteld ons alles over F.E.A.R. 3 in zijn review voor de Xbox 360. Michael speelt met meisjes, ik houd het toch bij de poezen. In Revenge of the Titans ga ik de strijd aan met gemanipuleerde poesachtige monsters, met roodgloeiende ogen. Met mijn gehuurde ruimteschip en 0,0 poen op zak.

Transformers: Dark of the Moon
Transformers: Dark of the Moon speelt zich drie jaar na het vorige deel af. Megatron en de Decepticons bedreigde de aarde. Wereldleiders geloven dat ze voorgoed van aarde waren verbannen, maar niets is minder waar, want de leider van de Autobots, Optimus Prime, weet wel beter. Megatron bereid in het diepste geheim een plan voor en wil Shockwave, het ultieme Decepticon-moordenaar, loslaten op aarde.
Releasedatum: 24 juni 2011
Uitgever: Activision
Ontwikkelaar: High Moon Studios

Releases

Normaal nemen we de releases van deze week met jullie door, maar omdat jullie komende tijd zonder ons moeten doen, zullen we van de komende periode even met jullie doornemen.

28 juni 2011 - Resident Evil: The Mercenaries 3D (3DS)
29 juni 2011 - Tour de France 2011 (PS3, X360 en pc)
juli 2011 - The Smurfs Dace Party (X360)
14 juli 2011 - Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 2 (PS3, Wii, pc, X360)
22 juli 2011 - Call of Juarez: The Cartel (pc, X360 en PS3)
augustus 2011 - The Smurfs (pc, X360 en PS3)

Verder nog...

  • Je kunt nog steeds meedoen aan de Duke Nukem Forever-prijsvraag, het zou leuk zijn als jij net voor de vakantie nog die goodie-bag binnen zou slepen. Naast Duke Nukem kun je vanaf woensdag ook mee doen aan de F.E.A.R. 3-prijsvraag, hierover meer op woensdag.
  • De NL-charts worden deze week verzorgd door Alex. Deze blijven wél doorlopen in de vakantie.
  • Van 29 juli tot en met 8 augustus wordt net als vorig jaar het outdoor gaming evenement gehouden, ook hier zijn wij aanwezig. Meer over de Campzone weten? Houd Gameliner in de gaten.

Namens de gehele crew van Gameliner wens ik jullie een hele fijne vakantie! Natuurlijk zijn wij ook bij de gamescom van de partij, hier kijken we enorm naar uit. Tot 15 augustus, dan weer een nieuwe deze week.

Lees meer