Deze week: Sneeuwpret

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We zijn vandaag iets later met Deze week dan dat je van ons gewend bent, maar daar is natuurlijk een goede reden voor: het sneeuwt in Nederland! Ik kwam erachter toen ik vanmorgen wakker werd en begon met mijn eerste taak: het checken van berichtjes op Facebook. Je raadt het al: er was geen bericht meer dat niet over de sneeuwval van vannacht ging. De één wilde z'n bed niet meer uitkomen, terwijl de andere kon concluderen dat de winter eindelijk was begonnen. Van glijpartijen tot uitvallende treinen, alle soorten berichtjes waren vertegenwoordigd. En die sneeuw kan maar één ding betekenen: tijd om weer eens flink te gaan gamen!

Er zijn in ieder geval weer genoeg artikelen op de website waarop je je kunt verheugen. Zo komt Robbert waarschijnlijk vandaag al met een review van Minecraft. De game is sinds een tijdje eindelijk als normale versie uitgekomen, en we zijn dan ook benieuwd of het spel echt zo goed is als overal wordt beweerd. Naast Minecraft wordt ook NeverDead door Robbert besproken. Nathan begeeft zich ook op het review-terrein, en gaat checken of de fighter Soul Calibur V de moeite waard is. Om de review-sectie af te sluiten: ik ga zelf aan de slag met de vernieuwde editie van de eerder helaas geflopte game APB. Hopelijk heeft uitgever Iceberg Interactive er nog wat leuks van kunnen maken.

Naast de review zijn er ook een aantal toffe previews die komen gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vooruitblik op Asura's Wrath. En nu we toch in de winter zijn aanbelandt, kan een preview van de nieuwe SSX natuurlijk ook niet ontbreken. Ruud zal je er alles over vertellen.

Eind deze week zullen we weer beginnen met een nieuwe blik op een uitgever, zoals we eerder al met Nintendo hebben gedaan. Dit keer gaat Rick je meenemen op een reis door de geschiedenis van SEGA. En als klap op de vuurpijl gaan we deze week ook starten met een nieuwe rubriek. Het enige wat ik erover kan zeggen is dat het maximaal een minuutje zal duren; als je wilt weten waar ik het over heb moet je de website deze week goed in de gaten houden!

Als afsluiter kijken we nog even naar de prijsvragen, want op dit moment kun je nog steeds een vette GTA III 10-Year Anniversary mok met boksbeugel winnen. Om mee te doen met de prijsvraag, moet je maar even hier klikken en de gestelde vraag (met argumenten) beantwoorden. Tot zover Deze week voor nu, en veel sneeuwpret en gameplezier gewenst!

Lees meer