Deze week: South Park: The Fractured But Whole, Fire Emblem Warriors en Geostorm

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We zijn weer een weekje verder en dat betekent een nieuwe week met game- en filmreleases. Zo kunnen we weer op een gestoord avontuur in het kleine dorpje South Park. Daarnaast komen de Fire Emblem-helden voor het eerst in actie op de Nintendo Switch.

South Park: The Fractured But Whole - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Stan, Kyle, Cartman, en Kenny zijn weer terug in een nieuw komisch avontuur. South Park: The Stick of Truth krijgt een vervolg genaamd South Park: The Fractured But Whole. Het eerste deel kreeg maar liefst 25 video game awards. Het vervolg bevat twee keer zoveel content als zijn voorganger en is vanaf 17 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc.

Fire Emblem Warriors - Nintendo Switch en Nintendo 3DS

De Fire Emblem-strijders schitteren deze week voor het eerst op de Nintendo Switch in de nieuwe game Fire Emblem Warriors. De game komt daarnaast ook naar de Nintendo 3DS. Beide versies zijn vanaf aanstaande vrijdag te verkrijgen in de winkels. Met Fire Emblem Warriors slaat de serie een hele andere weg in. In plaats van de gebruikelijke strategiegevechten kunnen we in Fire Emblem Warriors helemaal losgaan.

Geostorm - film

Altijd al eens willen weten wat er met de mensheid gebeurd wanneer we zelf het weer in eigen handen nemen? Natuurlijk lijkt zo'n uitvinding een geweldige kans om elke dag lekker in het zonnetje te zitten. Wanneer het systeem echter op hol slaat, raakt de hele aardbol van slag. Welke rampzalige gevolgen dit heeft voor de mensheid zien we in de nieuwe film Geostorm, welke vanaf aanstaande donderdag te zien is op het witte doek.

Daarnaast komen ook de volgende films en games deze week uit:
Rogue Trooper Redux - vanaf 17 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
Elex - vanaf 17 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
WWE 2K18 - vanaf 17 oktober voor PlayStation 4 en Xbox One
Gran Turismo Sport - vanaf 18 oktober voor de PlayStation 4
The Glass Castle - vanaf 19 oktober in de bioscoop
Home Again - vanaf 19 oktober in de bioscoop
Syberia - vanaf 20 oktober voor de Nintendo Switch
Real Farm - Vanaf 20 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc

Lees meer