Deze week: Spider-Man: Homecoming en Accel World VS. Sword Art Online

Geplaatst: 3 juli 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Deze week hebben we een rustig weekje in de planning staan. Zoals elk maandag hebben we weer een lijstje met game- en filmreleases voor jullie klaargezet. Met deze week de release van een geheel nieuwe Spider-Man-film en voor anime liefhebbers de actie-RPG Accel World VS. Sword Art Online.

Spider-Man: Homecoming

De vriendelijke buurtspin Spider-Man is terug. Dit keer is het de buurt aan acteur Tom Holland om in de huid te kruipen van Peter Parker. Deze jonge Spider-Man kan hierbij wel wat hulp gebruiken en wordt dan ook begeleid door zijn nieuwe mentor Tony Stark, gespeeld door Robert Downey Jr. De film Spider-Man: Homecoming is vanaf donderdag te zien in de bioscoop.

Accel World VS. Sword Art Online - PlayStation 4 en PlayStation Vita

De game Accel World vs. Sword Art Online komt eind deze week naar de PlayStation 4 en PlayStation Vita. De cross-over game tussen de twee animeseries zorgt ervoor dat je jouw eigen team van drie karakters kan samenstellen met zowel personages uit Accel World als Sword Art Online, welke elk hun eigen unieke krachten bevatten. Accel World VS. Sword Art Online is vanaf 7 juli beschikbaar.

Daarnaast komen de volgende games en films deze week uit:
The Binding of Isaac: Afterbirth+ - vanaf 7 juli voor de Nintendo Switch
Rock'n Roll - vanaf 6 juli in de bioscoop

Lees meer