Check hier alle The Triple-i Initiative content

Deze week: Splatoon 2, Dunkirk, en Yonder: The Cloud Catcher Chronicles

Geplaatst: 17 juli 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Een nieuwe week is aangebroken en dat betekent dat we weer een lijstje voor jullie hebben samengesteld met game- en filmreleases die deze week verschijnen. Naast de kleurrijke en vrolijke Nintendo Switch-game Splatoon 2, komt deze week ook een intrigerend oorlogsverhaal naar het witte doek.

Splatoon 2 - Nintendo Switch

Aankomend weekend barst opnieuw een kleurrijk gevecht los. Vanaf aanstaande vrijdag komt de game Splatoon 2 namelijk uit op de Nintendo Switch. Dat is echter nog niet alles want we kunnen deze week ook onze Nintendo Switch oppimpen. Naast de game zelf verschijnt er een mooie groen/roze Nintendo Switch Pro Controller en een speciaal Splatoon 2 tasje voor je Nintendo switch. Daarbij komen er ook twee nieuwe Splatoon amiibo-figuren uit.

Dunkirk - film

De oorlogsfilm Dunkirk komt deze week uit in de Nederlandse bioscopen. Vanaf 20 juli kunnen we het verhaal volgen van de honderdduizenden Britse soldaten die gevangen zitten op het strand dat omsingeld is door vijandelijke troepen. De film Dunkirk geeft ons een idee over hoe Operatie Dynamo eraan toe ging tijdens de tweede wereldoorlog. Deze operatie werd in weeg gebracht om de honderdduizenden soldaten te evacueren van het strand te Duinkerke.

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles - PlayStation 4 en pc

Morgen kunnen we aan de slag met het verkennen van het paradijselijke eiland, Gemea. In de open-wereld avonturengame Yonder: The Cloud Catcher Chronicles, is het aan jou de taak om het eiland te beschermen tegen de opkomende duisternis. Dit doe je door steden te helpen met het opnieuw opbouwen van gebouwen, planten en mineralen te verzamelen, dieren gerust te stellen en vissen te vangen. De game is vanaf morgen te downloaden voor de PlayStation 4 en pc.

Daarnaast verschijnen ook de volgende games en films deze week:
Orcs Must Die! Unchained - vanaf 18 juli voor de PlayStation 4
Professor Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy - vanaf 20 juli voor Android en iOS
Fate/EXTELLA: The Umbral Star - vanaf 21 juli voor de Nintendo Switch
Wakefield - vanaf 20 juli in de bioscoop

Lees meer