Deze week: Street Fighter V: Arcade Edition, Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory, en 24 Hours to Live

Geplaatst: 15 januari 2018 10:00
-

We beginnen deze week alweer met de derde week van het jaar. Zoals elke week hebben we ook deze maandag weer een lijstje voor jullie opgesteld met de game- en filmreleases welke de komende dagen uitkomen. Zo kunnen we onder andere aan de slag met Street Fighter V: Arcade Edition en Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory.

Street Fighter V: Arcade Edition - PlayStation 4 en pc

Vanaf morgen kunnen we losgaan met de arcade versie van de game Street Fighter V. Op 16 januari 2018 verschijnt namelijk Street Fighter V: Arcade Edition voor de pc en PlayStation 4. De PlayStation 4 krijgt zowel een fysieke als een digitale versie. De Arcade Edition bevat naast de standaard content ook een extra battle mode, een arcade mode, nieuwe V-trigger aanvallen en de karakter DLC's van de eerste twee seizoenen.

Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory - PlayStation 4

Het vervolg op de game Digimon Story: Cyber Sleuth komt aanstaande vrijdag naar de PlayStation 4 en PlayStation Vita. Het tweede deel verschijnt onder de naam Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory. In de game speel je met Keisuke Amazawa wie onterecht wordt beschuldigd van een misdaad en via de digitale wereld op zoek gaat naar bewijs om erachter te komen wie wel de dader is.

24 Hours to Life

Wanneer de huurmoordenaar Travis Conrad, gespeeld door Ethen Hawke, komt te overlijden tijdens een gevaarlijke opdracht, wordt hij weer terug tot leven gewekt. Echter is dit voor korte duur. Hij heeft 24 uur voordat zijn hart er opnieuw mee stopt. De vraag is echter of dit genoeg tijd is om wraak te nemen voor zijn vrouw en zoontje. 24 Hours to Life is vanaf 18 januari te zien in de bioscoop.

Daarnaast verschijnen ook de volgende games en films:
Ambition of the Slimes - vanaf 18 januari voor de Nintendo Switch
Darkest Dungeon - vanaf 18 januari voor de Nintendo Switch
Darkest Hour - vanaf 18 januari in de bioscoop
Father Figures - vanaf 18 januari in de bioscoop

Lees meer