Deze week: Styx: Shards of Darkness, 2Dark, en Danganronpa 1.2 Reload

Het is weer maandag en dat betekent dat een nieuwe gameweek is aangebroken. Zoals elke week hebben we ook deze maandag weer een korte opsomming met gamereleases voor jullie samengesteld. Zo keert Styx weer terug en verschijnen er eind deze week twee gruwelijke horrorachtige games

Styx: Shards of Darkness - PlayStation 4, Xbox One en pc

Vanaf morgen is Styx weer terug van weggeweest. Styx, wie door een mislukt experiment is veranderd in 's werelds eerste goblin, keert terug in de game Styx: Shards of Darkness. Naast een singleplayer-optie krijgt deze nieuwe stealth game ook een coöperatieve modus, zodat we samen met een vriend of vriendin kunnen rondsluipen. Mocht je niet bekend zijn met Styx dan kun je ook eerst kennismaken door een start te maken met het eerste deel genaamd Styx: Master of Shadows. Styx: Shards of Darkness ligt vanaf morgen in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

2Dark - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Bigben en studio Gloomywood komen eind deze week in samenwerking met Frédérick Raynal, de maker van Alone in the Dark, met een nieuw survivalhorror game genaamd 2Dark. De fysieke versie van de game verschijnt enkel als Limited Edition, althans voor PlayStation 4- en pc-gamers. Xbox One-gebruikers worden echter weer eens buitengesloten en krijgen enkel een SteelBook Edition cadeau, welke een geremasterde soundtrack cd met 21 nummers en een exclusieve SteelBook verpakking bevat. De 2Dark Limited Edition bevat daarnaast als extra ook nog een "The Art of 2Dark" artbook. De game komt aanstaande vrijdag uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Danganronpa 1.2 Reload - PlayStation 4

Met Danganronpa 1.2 Reload komen er deze week maar liefst twee Danganronpa-games naar de PlayStation 4. De eerste twee delen uit de gameserie genaamd Danganronpa: Trigger Happy Havoc en Danganronpa 2: Goodbye Despair zijn gebundeld in één box. De games lijken aanvankelijk redelijk cute, maar de beer Monokuma is verre van schattig. Monokuma is een gestoorde beer die iedereen gevangen neemt om een dodelijke spelletje te spelen. Danganronpa 1.2 Reload is vanaf 17 maart aanstaande beschikbaar voor de PlayStation 4.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?