Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Deze week: Super Street Fighter IV en meer

Geplaatst: 28 maart 2011 11:00
Aangepast: 1 mei 2022 14:24

De afgelopen week stond natuurlijk vooral in het teken van twee dikke releases, namelijk die van de Nintendo 3DS en de iPad 2. Daarnaast was er meer nieuws, waaronder het volgende:

Zo weten we via Sony Ericsson nu dat de games voor de Xperia Play hoogstens tien euro gaan kosten en dat EA Sports gaat stoppen met papieren handleidingen. Daarnaast konden genieten van de launch-trailer van Crysis 2. Tenslotte weten we nu dat Sony de beste studio's heeft, dat de nieuwe Forza waarschijnlijk 500 auto's bevat en dat de nieuwe Pokémon games nu al twee miljoen keer verkocht zijn.

Artikelen

Zoals gezegd was het afgelopen week de beurt aan de Nintendo 3DS om te verschijnen. Deze week kun je dan ook de nodige reviews verwachten, aangezien Alex druk in de weer is geweest met de nieuwe games. Bereid je maar vast voor op zijn meningen over Ridge Racer 3D, Pilotwings Resort en Super Street Fighter IV. Naast Alex is ook Wouter nog bezig geweest op de 3DS en hij zal jullie inlichten over Nintendogs + Cats.

Naast deze stortvloed aan 3DS hebben we natuurlijk nog meer voor je. Peter is de beste acteur bij Gameliner, dus hij heeft flink zijn kwaliteiten laten zien in Yoostar 2 en vertelt je in een review over zijn ervaringen. Daarnaast heeft Peter flink bewogen voor de review van Motion Sports.

Er bestaat een flinke kans dat je nog nooit van de game Swarm hebt gehoord. Om daar verandering in te brengen bespreekt Wouter de game voor je, en kun je kijken of deze titel misschien iets voor jou is.
Robbert is op de motor gestapt en of dat goed is afgelopen lees je in zijn review over Moto GP 10/11. Tenslotte hebben we Koen een controller gegeven en hem in het testhok gezet om aan de slag te gaan met NBA Basketball 2K11. Of hij veel ballen in het net heeft weten te gooien lees je deze week.

Ridge Racer 3D
Ridge Racerrrrrr! Ridge Racer 3D bied je de ultieme racegame voor de Nintendo 3DS. Zoals we gewend zijn van de franchise biedt de keiharde actie op circuits in bloedmooie auto's.
Releasedatum: 25 maart 2011
Uitgever: Namco Bandai
Ontwikkelaar: Namco Bandai

Releases

Deze week heeft de volgende games voor je in petto:

LEGO Star Wars 3: The Clone Wars, Rabbids 3D, Darkspore, SHIFT 2: Unleashed, Warhammer 40000: Space Marine en Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier.

Verder nog…

Als je nog niet mee hebt gedaan aan het Grote Gameliner onderzoek 2011, dan kun je daar deze week alsnog aan beginnen. Het kost jou niet veel tijd en je hebt ook nog kans op één van de mooie prijzen, die je kunt winnen door gewoon mee te doen.

Eind deze week hebben we weer een nieuwe column, die door mij zal worden verzorgd. Uiteraard hebben we ook weer de Nederlandse game charts voor je en staat er volgende week gewoon weer een nieuwe 'Deze week' klaar.

Lees meer