Deze week: Syberia 3, Cities: Skylines en The Silver Case

Hoogstwaarschijnlijk is iedereen nog lekker van het paasontbijt aan het genieten en natuurlijk van een extra dagje weekend. Dat neemt echter niet weg dat de nieuwe week alweer is aangebroken. Dat betekent dat we weer een lijstje met gamereleases voor jullie klaar hebben staan.

Syberia 3 - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Aankomende donderdag komt de third-person avonturen game Syberia 3 uit. Ook dit deel zit weer vol mysterie, raadsels en puzzels. Na de eerste twee delen gaat het verhaal van advocate Kate Walker verder op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Daar blijft het echter niet bij, want Nintendo's nieuwste technische snufje krijgt ook een versie van de game. Wanneer de Nintendo Switch-versie uitkomt is echter nog niet bekend.

Cities: Skylines Xbox One Edition - Xbox One

Cities: Skylines krijgt deze week een Xbox One-editie. De game is al een poos verkrijgbaar voor de pc en vanaf vrijdag kunnen ook Xbox One-gebruikers aan de slag met steden bouwen. Daarbij bevat de game ook gelijk het uitbreidingspakket After Dark, welke het nachtleven naar Cities: Skylines met zich meebrengt. Ontwikkelaar Tantalus Medi heeft er ook voor gezorgd dat de de game geoptimaliseerd is voor het gebruik met een controller.

The Silver Case - PlayStation 4

The Silver Case is een HD-remake van de eerste game van ontwikkelaar Suda51, welke in 1999 uitkwam voor de PlayStation. Het is aan jouw de taak om een serie mysterieuze moorden op te lossen. Mocht je dus zin hebben een point en click uit de oude doos, dan kun je vanaf vrijdag aan de slag met een geremasterde PlayStation 4-versie van de game The Silver Case.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?