Deze week: Tekken 7, Star Trek: Bridge Crew VR, en Kill Switch

Geplaatst: 29 mei 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De laatste week van de maand mei is aangebroken en speciaal voor jullie hebben we ook deze maandag weer een samengesteld lijstje met game- en filmreleases klaarstaan. Zo kunnen we eind deze week onder andere losgaan met alweer het zevende deel binnen de Tekken-gamereeks.

Tekken 7 - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Bandai Namco komt met alweer het zevende deel binnen de bekende Tekken-serie. Eind deze week keert de Mishima-clan terug in Tekken 7. De game draait op Unreal Engine 4 wat de cinematische gevechten nog spectaculairder maken. De game bevat meer dan dertig karakters waaronder natuurlijk de bekende leden van de Mishima-clan en meerdere nieuwelingen. Fans die de game pre-orderen krijgen onder andere toegang tot het vampier-personage Eliza. Tekken 7 ligt vanaf 2 juni aanstaande in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc.

Star Trek: Bridge Crew VR - PlayStation 4 en pc

Vanaf morgen kunnen we eindelijk controle nemen over onze eigen Star Trek-crew. De game Star Trek: Bridge Crew VR moest aanvankelijk verschijnen op 29 november 2016 vorig jaar, maar werd in eerste instantie verschoven naar 14 maart 2017 om vervolgens naar 30 mei aanstaande verschoven te worden. Het verhaal gaat over de USS Aegis en haar eerste vlucht de ruimte in. Door de VR-techniek krijg je echt het gevoel alsof je je daadwerkelijk op het Starfleet-schip bevindt.

Kill Switch - film

Sommige onder ons herinneren zich vast nog wel het filmpje 'What's in the Box?', welke in 2009 wereldwijd bekend werd. Het filmpje werd in leven gebracht door de Nederlander Tim Smit. Nu met behulp van verschillende Amerikaanse studio's komt er een volledige film gebaseerd op het filmpje 'What's in the Box'. De film draagt de naam Kill Switch en is vanaf aanstaande donderdag te zien in de bioscoop. In de film lijkt het alsof we belanden middenin een game met als objective: de speciale mysterieus box naar zijn eindbestemming brengen.

Daarnaast verschijnen deze week ook de volgende game- en filmreleases:
MXGP 3: The Official Motocross Videogame - vanaf 30 mei op PlayStation 4, Xbox One, en pc
Lock's Quest - vanaf 30 mei op PlayStation 4, Xbox One, en pc
Baywatch - vanaf 1 juni in de bioscoop

Lees meer